Home Blogs

Blogs

MjamTaart ziet haar website als een verlengstuk van het magazine met onbeperkte mogelijkheden. Daar waar het magazine niet meer dan een vooraf bepaald aantal pagina’s bevat, biedt de website eindeloos veel ruimte. Heerlijk om al die leuke stukken van onze columnisten/bloggers/enthousiaste lezers toch een plek te kunnen geven.

 

Chantilly Crème

Zou je wat producten willen uitproberen om er over te schrijven? vroeg Patricia (hoofdredacteur van Mjam) me via de mail. Mijn hobby-bakkers-hart maakte een...

Communie 2018

De Eerste Heilige Communie Hier in het zuiden is het nog heel gewoon om de Eerste Heilige Communie te doen. Het was een aantal jaren...

Deelname ACADA en leuke kindertraktatie

Lieve lezers van MjamTaart! Het regent pijpenstelen terwijl ik dit typ, en de mussen vallen hier bijna van het dak door de extreme warmte. Met...

Verslag Cake en Bake Essen 2018

Lieve lezers van MjamTaart! Afgelopen weekend was de beurs Cake & Bake in Essen. En natuurlijk was ik daarbij! We kwamen rond 8 uur 's...

Edible Art Splash , 3D dog cake en meer

Lieve lezers van MjamTaart! Na de beurs in Dortmund heb ik het razend druk gehad, daarom is mijn blog nu iets later dan gewend. Vele...

Kersenvlaai

Ik beloofde snel terug te komen, dus daar ben ik weer. Deze keer ook weer met een recept voor een heerlijke vlaai. Een kersenvlaai...

Verslag Cake Dreams Dortmund 2018

Lieve lezers van MjamTaart!, Dit weekend ben ik, eigenlijks geheel onverwachts naar Cake Dreams in Dortmund geweest. Het was een ontzettend leuke en unieke ervaring...

Kruimelpuddingvlaai

In mijn vorige blog beloofde ik een recept. Ik ben een Limburger in hart en nieren, al stroomt er ook Italiaans en Brabants bloed...

Niet stil gezeten op bakgebied. Een terugblik.

OMG, is het écht zo lang geleden dat ik wat geschreven heb? Blijkbaar dus. Ik schaam me diep, want ik heb toch ook niet...

Nougat!

Lieve lezers van MjamTaart! Een poosje geleden is het alweer, dat ik heb geblogd. Ik moet ook zeggen, de tijd is om voordat je het...