Home Blogs

Blogs

MjamTaart ziet haar website als een verlengstuk van het magazine met onbeperkte mogelijkheden. Daar waar het magazine niet meer dan een vooraf bepaald aantal pagina’s bevat, biedt de website eindeloos veel ruimte. Heerlijk om al die leuke stukken van onze columnisten/bloggers/enthousiaste lezers toch een plek te kunnen geven.

 

Lekker experimenteren met chocolade

Lieve volgers van Mjamtaart, Dit keer heb ik lekker geëxperimenteerd met de chocoladedruppels van Callebaut. Ik heb de smaken Gold en Ruby uit geprobeerd. De...

Een terugblik op afgelopen jaar

Lieve volgers van Mjamtaart, 2023 is net begonnen. Wat is 2022 voorbij gevlogen. Ik kijk terug op een mooi jaar, waarin ik weer unieke recepten...

Een dagje Phantasialand en lekkere recepten in het Eten magazine van...

Lieve volgers van Mjamtaart, Afgelopen weekend ben ik een dagje weg geweest naar pretpark Phantasialand. Dit pretpark zit gevestigd in Duitsland en is een van...

Een maand vol publicaties en een overheerlijk recept

Lieve lezers van Mjamtaart, Het is alweer oktober, de herfst is aangebroken, de meeste vakanties zijn achter de rug, en het "normale"leven is bij de...

Rode wijn knispers, mojito tompoes en meer

Lieve volgers van Mjamtaart! Afgelopen weken heb ik mij weer aardig bezig gehouden met bakken, al heb ik met de warme dagen de oven echt...

Honing crumble met aardbei bier

Lieve volgers van Mjamtaart! Een tijdje terug mocht ik deelnemen aan een online proeverij van Kroon aardbei bier in samenwerking met Prestige Fruit. Hiervoor ontving...

Bakboek Taartenenzoo

Lieve volgers van Mjamtaart! De echt trouwe volgers weten dat ik een tijdje terug een eigen boek heb uitgebracht. Deze heb ik onlangs helemaal opgefrist:...

Eet Wat Je Wilt Dag

Eet wat je wilt dag! Probeer jij soms gezond te eten, maar gaat dat toch weer over naar ongezond? Of eet je juist vaak gezond,...

3D teddybeertaart

Lieve volgers van Mjamtaart, Afgelopen week hebben we massaal Koningsdag mogen vieren, wat een feest! Hebben jullie nog wat gebakken voor deze dag? Speciaal voor...

Heerlijke bueno chocoladepasta en romig bueno ijs, met recept!

Lieve lezers van Mjamtaart! Ik ben gek op de smaak van bueno, en dan vooral de bruine met de hazelnootcrème vulling, leek het mij leuk...