Verslag MjamTaart Cake & Bake Experience 2019
Lieve lezers van MjamTaart,
Vandaag een verslag van de MjamTaart Cake & Bake Experience in de Broodfabriek in Rijswijk afgelopen 30 en 31 maart 2019!...
Blij van brood
Herinner je je nog dat ik in mijn eerste blog van dit jaar schreef dat ik een bakworkshop had gewonnen? Ik moet overigens bekennen...
Wedstrijden en taart!
Lieve lezers van Mjamtaart!
Wat gaan de dagen toch hard voorbij! In de aanloop voor de Cake & Bake Experience in maart zijn nog een hoop...
Pletskeskoek
"Weet je waar ik nou eens zin in heb?", vroeg mijn man vorige week. En dat bleek gewoon een pletskeskoek te zijn. Pletskeskoek is...
Nieuw jaar, nieuwe uitdagingen en lekkere dingen
Lieve lezers van MjamTaart,
Allereerst, al is het wat laat, de beste wensen en veel gezondheid, liefde en geluk voor iedereen! Dat het maar weer...
Nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe taarten
Beste lezers,
Uiteraard grijp ik in het begin van het jaar de kans aan om terug te blikken naar het afgelopen jaar en vooruit te...
Winters Genot
Zo vlak voor de Kerst, vol van alle voorbereidingen die daarbij horen, maakte ik een paar over-the-top cupcakes die doen denken aan een beker...
Wat een jaar!
Lieve lezers van Mjamtaart!
Het zit er alweer bijna op, het jaar 2018. Het was een bewogen jaar voor mij waarin ik weer een paar...
Eetbaar kant met Martellato
De vorige keer schreef ik al dat ik hoopte in deze drukke decembermaand nog tijd te vinden om verder te gaan met de verrassingsdoos....
Rijstevlaai met slagroom en chocoladeschaafsel
Dit moet ik toch even met jullie delen. Zo lekker! Hier in Limburg is de rijstevlaai algemeen goed, niet weg te denken op verjaardagsfeestjes....