Home Blogs

Blogs

MjamTaart ziet haar website als een verlengstuk van het magazine met onbeperkte mogelijkheden. Daar waar het magazine niet meer dan een vooraf bepaald aantal pagina’s bevat, biedt de website eindeloos veel ruimte. Heerlijk om al die leuke stukken van onze columnisten/bloggers/enthousiaste lezers toch een plek te kunnen geven.

 

Uitgestelde gebakjes

Recept voor ‘Uitgestelde Gebakjes’

Door Bianca Smeets- Veel te warm voor deze karweitjes. Dus na een uurtje was ik dan ook klam en plakkerig en besloot dat het...

Grappig schaapje

Door Romilda Fraterman – Deze keer een leuke tutorial om dit grappige schaapje te maken! Begin met het kneden van een bolletje huidkleurige fondant en kneed...
botercrème

Hoe maak ik (chocolade) botercrème?

Door Kirsten Beukering- Benodigdheden voor (chocolade) botercrème: 60 gr gepasteuriseerd eiwit 100 gr suiker, mag gewone suiker zijn 225 gr boter smaakstof (bijvoorbeeld vanille) Ik maak een grote hoeveelheid...
Patricia

Eigen schuld

Tussen de eenentwintig en vijftig zitten, ook al zijn dat heel wat jaren, geen noemenswaardige getallen. Oké, je zou iets kunnen zeggen als ‘dirty...

Lekker Bakken met de Kenwood

Het is al enige tijd geleden dat ik een stukje heb geplaatst over mijn gewonnen Kenwood. Ik heb in de tussentijd zeker niet stilgezeten...
cake & bake show

Cake & Bake show en 2 cursussen bij Squires Kitchen in...

De Cake & Bake show is een nieuwe beurs, net zoals bijvoorbeeld de Taart & Trends of de Cake International in Birmingham. Het verschil...
bakken

Nieuw blog van Romilda Fraterman

Door Romilda Fraterman- Bij de ene site hebben ze meer keus, bij de andere betaal je je blauw aan verzendkosten… uiteindelijk mijn keuze weer...
Tulband

December bakmaand met Kenwood

Al bijna een jaar heb ik de nieuwste Kenwood in de keuken staan en de afgelopen maanden heeft hij zeker niet stil gestaan. Gedurende...
logo

Effe snacken

En zeker nu, want feitelijk heb ik in het vorige nummer aangekondigd te zullen stoppen met deze column, maar ja…..soms lopen de dingen in...
bakt

Great British Bake Off en Heel Holland Bakt

Door Michelle de Koning- Het praten over bakken, over taarten en koekjes; de historische filmpjes; de grapjes; het quasi bakken-net-niet-serieus-nemen; ik vind het allemaal...