Home Blogs

Blogs

MjamTaart ziet haar website als een verlengstuk van het magazine met onbeperkte mogelijkheden. Daar waar het magazine niet meer dan een vooraf bepaald aantal pagina’s bevat, biedt de website eindeloos veel ruimte. Heerlijk om al die leuke stukken van onze columnisten/bloggers/enthousiaste lezers toch een plek te kunnen geven.

 

Mermaid taart

Het is weer even geleden maar hier zijn we weer, ik heb zeker niet stilgezeten en mijn Kenwood Chef heeft ook niet stilgestaan. Ik heb...
heel noord limburg bakt

Heel Noord Limburg Bakt

Door Romilda Fraterman - Ik heb mij aangemeld voor de voorrondes van Heel Noord Limburg Bakt! De bedoeling is dat ik een appeltaart bak die...
Michelle

Zes lagen vol mogelijkheden

Ze kwamen praten, ik maakte een schets, zei erbij dat ik beter kan decoreren dan tekenen en we gingen met elkaar in zee. Als...

Kenwood Keukenmachine

Door An den Hollander - Weer even een kleine update over mij en mijn Kenwood Chef. Ik gebruik hem eigenlijk het meest om botercreme...
logo

Ik proef een uitdaging

Taart spreekt niet alleen iets feestelijks uit, maar ook waardering, tevredenheid alsmede een non-verbaal woordje van dank, gezelligheid en in zekere zin wellicht ook...
bakken

Nieuw blog van Romilda Fraterman

Door Romilda Fraterman- Bij de ene site hebben ze meer keus, bij de andere betaal je je blauw aan verzendkosten… uiteindelijk mijn keuze weer...
he or she

He or she?

Door Miranda Hoogeveen- Deze week kreeg ik een mailtje met de vraag of ik een Gender Reveal taart wilde bakken. Op maandagochtend hadden paps en...
Blunder

Blunder

Door Amy van Roekel- Het enige wat ik er van gezien had, was de naam en het logo. Een leuke vrolijke tekst met een...
frozentaart

Frozentaart

Door Romilda Fraterman - Ik heb van te voren de kleurtjes al in gedachten genomen en uitgezocht en ik had ik mijn kast nog wat...
goede kant

Zou het dan toch de goede kant op gaan?

Je merkt het misschien aan de klandizie in je winkel, sterker nog, misschien heb je de droom om jouw eigen taartdecoratiewinkel te openen moeten...