Nieuwe dingen uitproberen + een hartig recept!
Lieve volgers van MjamTaart,
Een tijdje geleden is het alweer, dat ik voor jullie heb geblogd. De dagen vliegen voorbij! Ik heb afgelopen dagen vele,...
Einde van het jaar + recept truffels
Lieve volgers van Mjamtaart!
Het einde van het jaar is alweer in zicht. Een bewogen jaar, een jaar met vele ups en downs, voor iedereen....
Moorkoppen
Natuurlijk gewoon vanwege een verjaardag, maar ook wel eens omdat er een zoveelste donateur was binnengehaald, of omdat de verkoop van artikelen explosief gestegen...
Panna cotta en chocolade fudge
Door Romilda Fraterman- Zelfs de ventilator kon het niet meer aan, deze hittegolf! Omdat de drang naar bakken toch blijft heb ik mij bezig gehouden...
Ik proef een uitdaging
Taart spreekt niet alleen iets feestelijks uit, maar ook waardering, tevredenheid alsmede een non-verbaal woordje van dank, gezelligheid en in zekere zin wellicht ook...
Blueberry cream cheese pudding
Door Romilda Fraterman- Benodigdheden voor een overheerlijk 'Blueberry cream cheese pudding':
3 niet afgebakken croissants
125 g blauwe bessen (of frambozen)
200 g roomkaas
2 eieren
100 g suiker
250...
Koekjes bakken
Door Linda Stolk- Druilerig weer, de lente is nog in geen velden of wegen te bekennen en zoonlief neemt vanmiddag een vriendje mee uit...
Een taart voor Halloween
Met Halloween in het vooruitzicht en met nog mooie producten in de verrassingsdoos, besloot ik deze keer een taart voor Halloween te maken. Het...
Oeps… Daar ga ik…
Toen ik met taart maken begon dacht ik: “Ik bestel al drie jaar een mooie en bijzondere taart voor Joëlle, maar die taarten zijn...
Trotse bezitter van de Kenwood Chef Titanium
Ik ontving ook de lasagnemaker die me erg handig lijkt voor het dun uitrollen van marsepein en fondant, maar ik heb hem eerst getest...