Tasty Me
styrodeco
Home Blogs

Blogs

MjamTaart ziet haar website als een verlengstuk van het magazine met onbeperkte mogelijkheden. Daar waar het magazine niet meer dan een vooraf bepaald aantal pagina’s bevat, biedt de website eindeloos veel ruimte. Heerlijk om al die leuke stukken van onze columnisten/bloggers/enthousiaste lezers toch een plek te kunnen geven.

 

chocoladevulling

Chocoladevulling

Vroeger, toen ik nog een klein meisje was, bakte ik wel eens een 'taart' met mijn moeder en mijn broers. Die taarten varieerden van...

Honing crumble met aardbei bier

Lieve volgers van Mjamtaart! Een tijdje terug mocht ik deelnemen aan een online proeverij van Kroon aardbei bier in samenwerking met Prestige Fruit. Hiervoor ontving...

Lekker lezen met 3 heerlijke recepten!

Lieve lezers van MjamTaart, Het eerste blog van 2021 alweer, en wat vliegen de dagen voorbij. De eerste sneeuw is gevallen en we werken met...

Een roos met een eigen twist!

Door Romilda Fraterman - Ik heb mij dit keer heerlijk vermaakt door een grote bloem van fondant te maken, een roos - geen standaard...
vezelrijk

Vezelrijk brood

Met een heel nieuw jaar in het vooruitzicht, met nieuwe kansen en uitdagingen, wilde ik weer eens brood gaan bakken. Noem het een goed...
Interviews vol passie

Interviews met passie

Ik interviewde ondertussen al heel wat mensen voor MjamTaart! en elke keer kom ik er heel blij en vol met plannen en ideeën vandaan....
logo

Stoppen

De koek was niet te vreten en de keuken zag eruit alsof er een veldslag in plaats had gevonden. En feitelijk bezien was dat...
Patricia

Nieuwe spullen

Dan doe ik er daar twee van, want dat komt vast nog eens van pas. En ach, dat kan er ook nog wel bij,...

Metamorfose van een cupcakeje

Gisteren bakte ik wat cupcakes, om mijn kinderen wat lekkers mee naar school te kunnen geven. Gewoon naturel, zonder toef, zonder vulling... gewoon een...

Pruimenvlaai met port

Pruimenvlaai met Port. Een heerlijk stukje genot met een warme terugblik naar vorig oogstjaar. Afgelopen weekend was ik jarig en ik maak graag zelf...