Cake & Bake show en 2 cursussen bij Squires Kitchen in...
De Cake & Bake show is een nieuwe beurs, net zoals bijvoorbeeld de Taart & Trends of de Cake International in Birmingham. Het verschil...
Frozentaart
Door Romilda Fraterman - Ik heb van te voren de kleurtjes al in gedachten genomen en uitgezocht en ik had ik mijn kast nog wat...
Kroontjes van Isomalt
Door Kirsten Beukering- De Isomalt laat ik in een pannetje warm worden en smelten, dan wacht ik even totdat er geen luchtbelletjes meer te...
Lego cupcakes
Door Bianca Smeets - Mijn zoon oefent voor zijn spreekbeurt. Het gaat over de geschiedenis van Lego. Als Legoliefhebber is het onderwerp hem op het...
Even voorstellen: Amy van Roekel
Door Amy van Roekel- Mijn naam is Amy en ik ben sinds kort begonnen met het bloggen over mijn cupcake ervaringen, dit doe ik...
Even voorstellen: Kirsten Beukering
Door Kirsten Beukering- Ik ben begonnen een vriendin te helpen met taarten decoreren. Zij had het taartenvirus toen al te pakken. Wat later opende...
Bakboek Taartenenzoo
Lieve volgers van Mjamtaart!
De echt trouwe volgers weten dat ik een tijdje terug een eigen boek heb uitgebracht. Deze heb ik onlangs helemaal opgefrist:...
Trotse bezitter van de Kenwood Chef Titanium
Ik ontving ook de lasagnemaker die me erg handig lijkt voor het dun uitrollen van marsepein en fondant, maar ik heb hem eerst getest...
Margaret Braun
Gastblogger: Ria de Kleijn, www.ricake.nl
Margaret Braun heeft een kunststudie gevolgd voordat ze als cakedesigner doorbrak. Haar boek Cakewalk (2001) heeft een goud-roze cover met daarop...
Eetbaar kant met Martellato
De vorige keer schreef ik al dat ik hoopte in deze drukke decembermaand nog tijd te vinden om verder te gaan met de verrassingsdoos....