Home Blogs

Blogs

MjamTaart ziet haar website als een verlengstuk van het magazine met onbeperkte mogelijkheden. Daar waar het magazine niet meer dan een vooraf bepaald aantal pagina’s bevat, biedt de website eindeloos veel ruimte. Heerlijk om al die leuke stukken van onze columnisten/bloggers/enthousiaste lezers toch een plek te kunnen geven.

 

Aardbei gebakjes, een heerlijke vlaai workshop en een speciale nominatie

Lieve volgers van Mjamtaart! Afgelopen weken heb heerlijk kunnen genieten van de vakantie. Even een moment van bijkomen, stilstaan en genieten van de kleine dingen...

Zoete recepten met noten en een hartige borreltafel

Lieve volgers van Mjamtaart, Afgelopen weken heb ik weer een paar lekkere en leuke dingen kunnen creëren, welke ik graag met jullie deel! Inclusief de...

Pop Art In Sugar Collaboration

Lieve volgers van Mjamtaart! Onlangs is de Pop Art in Sugar Collaboration online gekomen, een hele gave collaboratie van taartmakers over de hele wereld die...

Een heerlijk recept van boluscake

Lieve volgers van Mjamtaart, Dit keer heb ik een overheerlijk recept voor jullie klaarstaan, namelijk boluscake! Wat heb je hiervoor nodig: 200 gram Zeeuwse bloem -...

Cartoon cake tutorial!

Lieve volgers van Mjamtaart, Cartooncakes zijn momenteel helemaal in, een ware trend. Ook mij leek het leuk er eens een te maken, en deze wilde...

Lekker experimenteren met chocolade

Lieve volgers van Mjamtaart, Dit keer heb ik lekker geëxperimenteerd met de chocoladedruppels van Callebaut. Ik heb de smaken Gold en Ruby uit geprobeerd. De...

Een terugblik op afgelopen jaar

Lieve volgers van Mjamtaart, 2023 is net begonnen. Wat is 2022 voorbij gevlogen. Ik kijk terug op een mooi jaar, waarin ik weer unieke recepten...

Een dagje Phantasialand en lekkere recepten in het Eten magazine van...

Lieve volgers van Mjamtaart, Afgelopen weekend ben ik een dagje weg geweest naar pretpark Phantasialand. Dit pretpark zit gevestigd in Duitsland en is een van...

Een maand vol publicaties en een overheerlijk recept

Lieve lezers van Mjamtaart, Het is alweer oktober, de herfst is aangebroken, de meeste vakanties zijn achter de rug, en het "normale"leven is bij de...

Rode wijn knispers, mojito tompoes en meer

Lieve volgers van Mjamtaart! Afgelopen weken heb ik mij weer aardig bezig gehouden met bakken, al heb ik met de warme dagen de oven echt...