Een terugblik op afgelopen jaar

461

Lieve volgers van Mjamtaart,

2023 is net begonnen. Wat is 2022 voorbij gevlogen. Ik kijk terug op een mooi jaar, waarin ik weer unieke recepten heb mogen creëren, interessante blogs heb kunnen schrijven, mijn bak skills weer een level hoger heb kunnen brengen, ik een deelnemer was van de voorrondes van Heel Holland Bakt, en ik weer mee mocht doen met diverse leuke (taart) wedstrijden. Ik viel zowaar nog in de prijzen, met o.a. een award voor een gedecoreerd koekje,

  

een categorie waarin ik nooit eerder in mee heb gedaan. En een bronzen prijs voor mijn Tasmanian Devil 3D taart van de Looney Tunes. Hoe ik deze heb gemaakt laat ik jullie spoedig zien in een ander blog.

        Ook mocht ik leuke tutorials en recepten maken voor diverse magazines en dat leverde weer mooie publicaties op, zoals bijvoorbeeld voor de uitgaves van Mjamtaart!

Voor deze feestdagen heb ik een nieuwe chocolade mal uitgeprobeerd.

 

Ik heb hiervoor ruby chocolade gebruikt, omdat ik weet dat deze kleur (roze) goed dekt als ik deze zilver spray. Ik heb 2 helften aan elkaar geplakt, en de oneffenheden weg gewerkt door er extra chocolade aan toe te voegen en tussendoor steeds weer af te laten koelen. Daarna zijn de randen lichtelijk opgeschuurd, en heb ik de  chocolade kerstboom gesprayd met de Metallic Silver spray van Funcakes, en de Snow White pixie dust van Magic Colours. Je kunt je wel voorstellen dat de hele keuken daarna onder de glitters zat, ik heb 3 keer moeten poetsen voordat de glitters weg waren, haha!Daarna heb ik er met een zeefje poedersuiker overheen gestrooid. Wat istie leuk geworden hè?!

Ook heb ik nog een heerlijk crème brûlée dessert op tafel gezet, hoe je deze maakt, lees je in mijn eigen blog

Ook voor het nieuwe jaar heb ik weer leuke samenwerkingen op de planning staan, lekkere recepten om te creëren, zal ik mij weer inschrijven voor leuke wedstrijden, en wellicht als ik de tijd kan vinden, zal ik nog leuke beurzen bezoeken. Er komen weer tutorials en ik ga mij iets meer proberen te focussen om wat meer op mij YouTube kanaal te plaatsen. Ook heb ik een heel lang to do/try lijstje met allerlei gave taarten en baksels die ik allemaal nog uit wil proberen. Ik kom nu al tijd te kort! Ik zou het ook heel leuk vinden als je me volgt op mijn socials

Ik wens jullie alle goeds voor 2023!

Liefs, Romilda