Terugblik op 2023 en een mooie taart

508

Lieve volgers van Mjamtaart!

Kerst! Eindelijk is het zo ver. Vele van jullie zullen wellicht de kerst vieren in het bijzijn van familie en gezellig gaan tafelen. En speciaal voor deze dagen heb ik een leuke kersttaart bedacht om te maken, namelijk een cadeautas vol met (make – up) cadeautjes.

 

Deze biscuitcake is opgebouwd uit meerdere laagjes met crème en afgesmeerd met ganache. Ik heb de taart bekleed met fondant. Hiervoor heb ik de fondant van Renshaw gebruikt. De belijning van de tas heb ik uitgelicht door het te dusten met de kleuren van Rolkem.

De handvaten van de tas zijn ook gemaakt van fondant en deze heb ik in elkaar gedraaid voor een mooi “touw” effect. Er komen leuke proppen “papier” bij om de tas wat op te vullen. Ook deze zijn gemaakt van fondant.

   

De strepen op de zuurstok zijn getekend met een click en twist brush van Rainbow Dust.

Met glitter en gouden accenten heb ik de taart in stijl gemaakt. Ook heb ik er nog 2 kerstballen bij gemaakt, ook van biscuitcake.

Het eindresultaat!

Nog maar een paar dagen en dan is het jaar alweer om. Wat is het toch voorbij gevlogen. Het was een sneltrein vol met leuke dingen, mooie momenten en goed gezelschap. Een jaar met hele toffe samenwerkingen, interessante ontmoetingen, een bezoek aan Cake & Bake Dortmund, het creëren van onwijs veel heerlijke recepten, het meedoen aan leuke verschillende online competities en collaborations, mijn 2x gewonnen brons, de schitterende publicaties bij diverse magazines (wereldwijd), een waanzinnige vakantie en hike, een fantastische nieuwe baan en oneindig veel mooie momenten. Ik ben dankbaar en kijk tevreden terug. Ik wens jullie allemaal hele fijne en mooie feestdagen toe, en een sprankelend, gezond en liefdevol 2024.

Er staan ook voor het nieuwe jaar alweer veel leuke dingen in de planning en ik kijk er weer naar uit deze met jullie te delen. Laat je intussen inspireren op mijn socials hier vind je allerlei lekkere recepten en leuke dingen.En vergeet ze vooral niet op te slaan -–> save for later! Een goed uiteinde en tot het nieuwe jaar!

Liefs, Romilda