Home Leesvoer

Leesvoer

Op de website van MjamTaart vind je een heleboel leesvoer! Blogs van onze vrolijke taartenbaksters, reviews van bakboeken,  handige tips & tricks en het laatste nieuws!

ThuisbakkersDagen

ThuisbakkersDagen 2019

Ben je thuisbakker en vind je het leuk meer contacten te krijgen in je buurt? Of ben je vooral goed in gebak opeten? Dan...

Kom naar de open dag van Culinair Centrum Beverwijk

Culinair Centrum Beverwijk (CCB) bestaat 12,5 jaar en om dat te vieren houden zij op zaterdag 11 mei een open dag. Programma Op het programma staan...
petitfours

Tip voor Moederdag: Petit Fours

Het is alweer bijna Moederdag! De ultieme dag om je moeder of (als moeder) je gasten te verwennen met iets lekkers. En hoe kun...

Rabarber-aardbeienvlaai

In de vorige blog over mijn Wilton-avontuur, schreef ik dat ik pas een heerlijke rabarber-aardbeienvlaai had gemaakt. Ik zou het recept met jullie delen....

All-star Student Certificaat

Eind 2017 begon ik aan mijn eerste cursus op taartgebied ooit, nadat ik al enige jaren mezelf diverse technieken eigen probeerde te maken, wat...
Pien Punt

Nieuwe bakproducten getest

Lieve lezers van MjamTaart, Deze keer wil ik met jullie wat leuke nieuwe producten delen die ik heb mogen testen, zoals deze mooie set beslagkommen...
Cover Broodbijbel

Broodbijbel

Net voor Pasen verscheen Broodbijbel: een boek met ruim honderdtachtig recepten waarmee iedereen zelf heerlijk brood kan bakken. Auteur van het boek is Meester...
Cover Zout Vet Zuur en Hitte

Elementen

Als je de vier elementen van goed koken – zout, vet, zuur, hitte – onder de knie krijgt, kun je altijd koken (en bakken!)...