Home Leesvoer

Leesvoer

Op de website van MjamTaart vind je een heleboel leesvoer! Blogs van onze vrolijke taartenbaksters, reviews van bakboeken,  handige tips & tricks en het laatste nieuws!

Beurs Brussel

Cake&Sugar

Cake&Sugar, de beurs rond patisserie en cake design, opent voor de tweede keer zijn deuren Brussels Expo (België). Dit zoete evenement vindt plaats van...
Ruby

Nieuw: Roze chocolade robijn

Goed nieuws voor chocoladelovers, liefhebbers van roze en iedereen die houdt van alles wat schittert! Nu is er na pure, melk- en witte chocolade...
Arnout

Column Arnout Kors: Chocolade & wijn

Gelegen aan het Pieterpad, in het mooie Maastricht, ligt het kleinste chocoladefabriekje van de wereld. Hier maken Arnout Kors en Monique Korenhof, op ambachtelijke...
Pien Punt

Wedstrijden en taart!

Lieve lezers van Mjamtaart! Wat gaan de dagen toch hard voorbij! In de aanloop voor de Cake & Bake Experience in maart zijn nog een hoop...

Pletskeskoek

"Weet je waar ik nou eens zin in heb?", vroeg mijn man vorige week. En dat bleek gewoon een pletskeskoek te zijn. Pletskeskoek is...
Pien Punt

Nieuw jaar, nieuwe uitdagingen en lekkere dingen

Lieve lezers van MjamTaart, Allereerst, al is het wat laat, de beste wensen en veel gezondheid, liefde en geluk voor iedereen! Dat het maar weer...
Cover Broodbijbel

Broodbijbel

Net voor Pasen verscheen Broodbijbel: een boek met ruim honderdtachtig recepten waarmee iedereen zelf heerlijk brood kan bakken. Auteur van het boek is Meester...
Cover Zout Vet Zuur en Hitte

Elementen

Als je de vier elementen van goed koken – zout, vet, zuur, hitte – onder de knie krijgt, kun je altijd koken (en bakken!)...