Home Leesvoer

Leesvoer

Op de website van MjamTaart vind je een heleboel leesvoer! Blogs van onze vrolijke taartenbaksters, reviews van bakboeken,  handige tips & tricks en het laatste nieuws!

HHB

Heel Hengelo Bakt

Op zaterdag 24 november vond in de Bibliotheek Hengelo Heel Hengelo Bakt plaats. Verdeeld over 2 categorieën (t/m 17 jaar en volwassenen) deden 21...
Elias

Elias Läderach wordt World Chocolate Master 2018

Elias Läderach uit Zwitserland is de winnaar van ‘World Chocolate Master 2018’. Tijdens de zenuwslopende laatste ronde kon hij de jury overtuigen en kreeg...

Inspiratie Kreadoe 2018

Wij waren aanwezig op Kreadoe! Wil jij zien hoe wij het hebben beleefd? Bekijk hier de video en beleef zelf de sfeer!

Eetbaar kant met Martellato

De vorige keer schreef ik al dat ik hoopte in deze drukke decembermaand nog tijd te vinden om verder te gaan met de verassingsdoos....

Rijstevlaai met slagroom en chocoladeschaafsel

Dit moet ik toch even met jullie delen. Zo lekker! Hier in Limburg is de rijstevlaai algemeen goed, niet weg te denken op verjaardagsfeestjes....

Macarons en bollen

Soms moet je jezelf eens verwennen. Ik doe dat te weinig, want er zijn altijd wel belangrijkere dingen te doen. En wat is een...
Cover Broodbijbel

Broodbijbel

Net voor Pasen verscheen Broodbijbel: een boek met ruim honderdtachtig recepten waarmee iedereen zelf heerlijk brood kan bakken. Auteur van het boek is Meester...
Cover Zout Vet Zuur en Hitte

Elementen

Als je de vier elementen van goed koken – zout, vet, zuur, hitte – onder de knie krijgt, kun je altijd koken (en bakken!)...