test

Abonnementen

Hoe word ik lid van MjamTaart?

Kies op onze abonnementenpagina het lidmaatschap dat het beste bij je past.

Er is genoeg keuze: bij een print abonnement krijg je het tijdschrift gratis thuisbezorgd. Bij een print & online abonnement krijg je het blad thuisbezorgd én heb je online toegang tot alle nummers. Bij een online abonnement heb je puur online toegang tot alle nummers, ook op je telefoon en tablet. Je krijgt zowel het nieuwste nummer als het online archief, dat terugloopt tot het eerste nummer van Aan de Haak. Per abonnement kies je bovendien of je het inclusief of exclusief specials wilt hebben.

Hoe vaak verschijnt MjamTaart?

MjamTaart verschijnt zes keer per jaar: vier reguliere uitgaven en twee themanummers. Als je een abonnement zonder specials hebt ontvang je MjamTaart vier keer per jaar.

Bekijk de verschijningsdata in ons verzendschema.

Loopt mijn abonnement automatisch door?

Ja, tenzij expliciet anders vermeld zijn alle abonnementen die je afsluit tot wederopzegging en worden automatisch verlengd.

Wil je het abonnement beëindigen? Jammer! Stuur een mail met je abonneenummer, NAW-gegevens en mailadres naar abonnementen[at]uitgeverijscala.nl. Laat je ook weten waarom je opzegt? Je ontvangt binnen een paar werkdagen een bevestiging.

Waar kan ik mijn abonneenummer vinden?

Je vindt je abonneenummer in de welkomstbrief en op de adresdrager bij elke nieuwe editie die je in de bus ontvangt. Niet gevonden? Geen probleem! Vul hier je gegevens in, dan gaan we er zo snel mogelijk achteraan.

Hoe geef ik een adreswijziging door?

Heel gemakkelijk via het wijzigingsformulier!

Tijdschrift

Ik heb mijn tijdschrift niet ontvangen

Heb jij je blad nog niet binnen terwijl dit wel al uit is? Check eerst het verzendschema. Hoort het blad al bij jou in de bus te liggen, neem dan contact op met de abonnementenadministratie door het contactformulier in te vullen of bel naar 033-4892900.

Wat zijn mijn inloggegevens?

Je gebruikersnaam is je abonneenummer en je wachtwoord is je postcode in hoofdletters, aan elkaar (bijv. 1822WR). Je vindt je abonneenummer in de welkomstbrief en op de adresdrager bij elke nieuwe editie die je in de bus ontvangt. Niet gevonden? Geen probleem! Vul hier je gegevens in, dan gaan we er zo snel mogelijk achteraan.

Hoe log ik in op de online uitgaven?

Heb je een online of print & online abonnement op MjamTaart? Dan kun je de uitgaven (ook) online lezen! In de online uitgave vind je downloadbare patronen, klikbare linkjes en meer leuke extra’s!

Hoe kom je in de online uitgave?

  1. Ga naar het archief;
  2. Klik op de uitgave die jij graag wilt lezen;
  3. Klik op de oranje button ‘Lees MjamTaart online’;
  4. Vul je abonneenummer in bij de gebruikersnaam;
  5. Vul je postcode in bij het wachtwoord (in hoofdletters, zonder spaties. Bijvoorbeeld: 1822WR).

Geniet van de online uitgave!

Hoe bestel ik eerdere nummers?

In onze webshop kun je meerdere MjamTaart uitgaven bestellen. In de webshop zijn ook bakbenodigdheden en andere leuke tijdschriften te vinden, zoals HobbyHandig, Aan de Haak en Quilt & Zo.

Zakelijk

Adverteren

Adverteren of samenwerken? Dat kan! Bekijk alle mogelijkheden om te adverteren bij MjamTaart.

Winkeliers

Wist je dat je uitgaven van MjamTaart als winkelier met korting kunt inkopen? Bekijk de mogelijkheden.

Zakelijk verkopen

Verkoop je artikelen in jouw eigen shop-in-shop via Hobbyou.nl en bereik meer dan 200.000 creatieve vrouwen en mannen. Met een verkoopaccount beheer je eenvoudig al je aankopen en je betaalt alleen een bemiddelingsbijdrage als je daadwerkelijk iets hebt verkocht. Dat is pas lekker ondernemen! Bekijk hier de mogelijkheden.

Kan ik je helpen met je hobby?

Contactopties:

De abonnementenadministratie van Mjamtaart is op maandag, dinsdag en vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.30 uur tot 12.30 uur of stuur ons een mailtje, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Telefoon: 033-4892910
Mail: abonnementen@scalacrossmedia.nl

29,196FansLike
1,030AbonneesAbonneer