Van alles wat!

3d landscape turtle, bounty-chocoladetaart en nog veel meer!

1393

Druk, heel druk heb ik het op het moment… leuke projecten en wedstrijden waar ik momenteel mee bezig ben. Wat zo jammer is, is dat ik jullie nog niets mag showen! Het moet nog even geheim bewaard blijven totdat de tijdschriften uit zijn en totdat mijn wedstrijd stuk klaar is!

Het wedstrijdstuk schiet wel aardig op, het thema is kerst. Ik zit hier thuis dus al helemaal in de kerst en winter sferen, gezellig hoor! En nog een kleine hint voor een project wat ik net heb afgerond: “Let it snow, let it snow!”

Ik heb laatst nog een (al zeg ik het zelf) SUPER mooie 3D taart gemaakt. Een schildpad met een stukje bos op zijn rug en bedekt met mos. Ik had het idee al een tijdje in mijn hoofd en ik vind hem toch zo gaaf geworden (trots)! Daarnaast was het ook echt een plezier om te maken.

  

 

 

 

 

 

Verder… ben ik druk geweest met het ontwerpen van mijn eigen logo. Het was even inspanning, maar het resultaat mag er wezen! Dit logo zullen jullie vanaf nu vaker terug zien komen, het oogt daarnaast ook een stuk professioneler!

Ik heb nog wat gefreubeld met wafer paper (eetbaar snoeppapier) en er een roos van gemaakt. Ik moet zeggen dat ik het werken met wafer paper erg leuk vind; de resultaten zijn eindeloos!

Ook heb ik -nu net- nog een heerlijke Bounty-chocoladetaart gebakken, hmmjummie! Het recept daarvan is binnenkort bij de Bakclub te lezen.

Het boek van Heel Holland Bakt Kerst heb ik mijzelf cadeau gedaan, wat een heerlijke recepten en inspiratie staat er weer in! Heb je de actie van MjamTaart al gezien? Je kunt dit boek winnen! Kijk snel hier.

 

 

Zo, dat was even een korte up-date; binnenkort weer een uitgebreid blog met weer vele mooie creaties, stay tuned!

Liefs, en tot de volgende keer,

Romilda