Home Blogs Pagina 17

Blogs

MjamTaart ziet haar website als een verlengstuk van het magazine met onbeperkte mogelijkheden. Daar waar het magazine niet meer dan een vooraf bepaald aantal pagina’s bevat, biedt de website eindeloos veel ruimte. Heerlijk om al die leuke stukken van onze columnisten/bloggers/enthousiaste lezers toch een plek te kunnen geven.

 

Zoeter dan zoet

Het is al weer even geleden, de MjamTaart Cake & Bake Experience in Rijswijk. Ik geloof dat het een jaar geleden was dat ik...
Patricia

Ei

Ik heb leuke herinneringen aan de lente. Wellicht komt het daardoor dat het me, na de kou van de winter, niet snel genoeg kan...
Beste wensen

De beste wensen!

Door Judy Griep - Achteruit kijken? Nee, we kijken vooruit!  Wat ik wil voor 2014? Ik wil vooral gezond blijven en nog meer wil...
bakboeken stress

Bakboeken stress

Ik sloeg gelijk aan het bladeren en zag steeds meer dingen die ik wel eens zou willen uitproberen. En toen sloeg de vreugde om...

Pruimenvlaai met port

Pruimenvlaai met Port. Een heerlijk stukje genot met een warme terugblik naar vorig oogstjaar. Afgelopen weekend was ik jarig en ik maak graag zelf...
yoghurt-fruit-taartje

Goede voornemens

Diep van binnen ben ik geen voorstander van het hebben van goede voornemens met de start van het nieuwe jaar. Het valt voor mij...
Michelle

Doordromen

Na een half jaar en zes redelijk gelukte exemplaren – vond ik toen  ;-) – ging ik een keer naar een workshop. Ik vond...
autumn collaboration

Autumn Collaboration

Een paar weken terug had ik de eer te mogen deelnemen aan de ‘Autumm Collaboration’. Dit is een ‘besloten’ groep van hobby- en professionele baksters die...
stoere taarten

Stoere taarten

Eerlijk gezegd vind ik dat eigenlijk ook, maar dan in de goede zin van het woord. Het is lekker getut met mooie spulletjes; vormpjes,...
Panna cotta

Panna cotta en chocolade fudge

Door Romilda Fraterman- Zelfs de ventilator kon het niet meer aan, deze hittegolf! Omdat de drang naar bakken toch blijft heb ik mij bezig gehouden...