De beste wensen!

2014 klopt aan en hoewel ik niks heb met data, maar meer met gevoel..ga ik toch even terugblikken. De wisseling van een 3 naar een 4 brengt toch een bepaald gevoel met zich mee.

1344

Door Judy Griep – Achteruit kijken? Nee, we kijken vooruit!  Wat ik wil voor 2014? Ik wil vooral gezond blijven en nog meer wil ik dat de mensen om mij heen gelukkig en gezond blijven. Ik zou willen dat we als mens minder verzuren en gluren en meer snappen dat we ondanks tegenslagen het in de meeste gevallen best leuk hebben samen.

Wat ik wil voor de taartkartonnen? Ik wil dat de bedrijven die zo ontzettend hard hebben gewerkt om van 2013 een succes te maken, in dezelfde vorm van enthousiasme en passie dit voortzetten! Focus op je eigen kwaliteiten en gun een ander de zijne/hare. Ik hoop dat de bedrijven onder ons niet al te veel  zorg hebben over opkomende concurrentie al dan niet van collega’s in het vak of de dames die dit beroep hobbymatig zo ontzettend leuk vinden. Dat we nog steeds gaan voor kwaliteit ipv kwantiteit en dat we vooral heel erg creatief blijven met zijn allen!

En aangezien ik helemaal niet zo hou van al die beste wensen..hou ik het hierbij… Heb lief en heb lol!

X