Wedstrijden en heel veel lekkers!

913

Lieve volgers van MjamTaart,

Het is alweer december, de maand van Sinterklaas, Kerst, familie en cadeautjes. De dagen worden koud, en het is al vroeg donker. Meer binnen zitten, dus meer tijd om te bakken! En dat heb ik dan ook gedaan.

Om te beginnen ben ik jullie nog de foto’s verschuldigd van de wedstrijden Cake Champions South Africa en Cake International. De uitslagen zijn geweest en nu is het dan ook echt tijd om mijn creaties te showen. De inzending voor Cake Champions was een vogelkooi.

En voor Cake International heb ik deze handdoek en zeep taart gemaakt; wat vond ik deze leuk om te doen! Vooral de effecten van de pluizige handdoek, en de schuim op de zeep!

 

Pakjesavond is weer achter de rug, welke wij onder het genot van een heerlijk, natuurlijk zelfgemaakte banketletter hebben gevierd. Met wat extra amandelen bovenop; want die zijn zo lekker!

Intussen zijn er nog heerlijke onweerstaanbare koeken geproduceerd in de keuken, om je vingers bij af te likken! En zo groot als mijn hand!


Een heerlijke Snickers-karamel-Nutella koek , en een heerlijke  Twix-speculoospasta en Speculoos koek, hmm!

Wat nog meer voorbij kwam is dit heerlijke paleisbanket, maar dan net even anders. Deze is ook gemaakt met spijs, maar gevuld met karamel en chocolade topping. Normaal zit hier een roze glazuurtje overheen.

Verder heb ik nog wafels gemaakt, iets lekkerder dan de geur van een verse wafel is er niet, en het is een hele hap om te eten, er zit zoveel lekkers op en bij, smullen!


Snickerwafel met karamelsaus en stukjes extra Snickers. Met karamel/Snickers-popcorn.


Oreowafel met chocolade/cookie crème en Oreo crumbles. Met karamel/oreo popcorn.


Bubblegumwafel met bubblegumsaus en sprinkles. Met spek en snoep.


Koekiemonsterwafel met icing en stukjes chocoladekoek. Met drop/koekjes en snoep.


Kaneelwafel met karamelsaus en kaneelsuiker, met pretzels en nootjes.

Voor het volgende blog staat er alweer veel leuks op de planning, en sluiten we het jaar af. Tot dan!

Liefs, Romilda