Cake

Lieve lezers van Mjamtaart!

Het zit er alweer bijna op, het jaar 2018. Het was een bewogen jaar voor mij waarin ik weer een paar mooie stappen vooruit heb kunnen maken. Ik heb aan mooie wedstrijden mee mogen doen, diverse bakbeurzen bezocht, en heel veel leuke mensen ontmoet. Gave ervaringen opgedaan, ambassadeur geworden voor Quality Sprinkles UK en het leukste is wel dat mijn eigen boek is uitgebracht! Een superleuk cadeau voor de feestdagen, en gewoon te bestellen bij Bol.com!

Mijn eerste 3D-cake bust is inmiddels ook een feit; het stond al zo lang op mijn to do- lijstje, maar het kwam er maar steeds niet van. Dagen heb ik er aan gewerkt, geboetseerd en geschliderd, vele uren zijn er in gestoken, maar o wat ben ik blij met het resultaat. Is het geen prachtige dame geworden?!

 

Van FunCakes kreeg ik de gelegenheid om Banana Royal Cake te testen. Supersimpel om te maken en je zet absoluut iets lekkers op tafel. Het is een zeer luchtige cake met licht zoete banaansmaak en kleine stukjes chocolade. Daar blijf je van eten, nomnom!

Daarnaast heb ik nog een Speculoos-chocolade crumble toetje gemaakt: een aanrader! Ik had chocolademousse geklopt van Callebout en hier verkruimelde stukjes Speculoos door gespateld. Afgetopt met nog een half Speculoos-koekje is het echt hemels!

Ik ben thuis ook al enige tijd aan het rommelen en opruimen. Ik kan niet eens een beeld geven van de hoeveelheid bakspullen die ik in al de jaren heb verzameld; het is gigantisch! En aangezien ik klein woon, moet je soms toch erg creatief zijn met de ruimte! Bergen kwamen er uit de kasten zetten, poehpoeh. Inmiddels is alles weer geordend en heeft het allemaal weer een vaste plek, heerlijk. Tientallen potjes sprinkles kwamen uit de kasten, en hiervan heb ik van sommige zelf maar een mix gemaakt, lekker vrolijk!

Voor het jaar 2019 staan er ook al weer vele leuke en interessante nieuwe dingen voor de boeg en de agenda is al aardig volgelopen met wedstrijddeelnames en beurzen. Ik kijk er dan ook enorm naar uit wat 2019 nog meer voor positiefs zal brengen! Ik wil alle trouwe volgers en lezers via deze weg bedanken voor een geweldig jaar en ik wens iedereen hele fijne, gezellige feestdagen met elkaar, met veel bakplezier en een spetterend uiteinde van 2018! Tot het nieuwe jaar!

Liefs, Romilda