Uitslag the Great British Cake Decorator, Wafer paper bloem en meer

1686

Ik heb nog geen officieel bericht gekregen, maar ik heb gezien op de site dat ik jammer genoeg net niet de winnaar ben geworden van the Great British Cake Decorator Competiotion. Toch wil ik iedereen enorm bedanken die voor mijn heeft willen stemmen. Ik ben toch maar ik de top 10 terecht gekomen, hoe gaaf is dat!

Vorige week heb meegedaan aan een Halloween Collaboration en daar heb ik deze taart voor gemaakt; een griezelige clown muahahaha !

Ook heb ik voor het eerst een bloem gemaakt van eetbaar papier: wafer paper. Ik heb eerst een goede tutorial gezocht op het internet en ben aan de hand daarvan het na gaan maken. Het is een complete orchidee tak geworden. Sjiek toch?!

In 2018 is er Cake & Bake beurs in Duitsland. Het lijkt me leuk daar eens naar toe te gaan, ik verwacht dat de opstelling groter zal zijn dan de beurzen in Nederland. En ja, natuurlijk heb ik me ingeschreven voor de wedstrijd daar, maar in welke categorie(en) houd ik nog even geheim! Het is mijn droom ooit nog eens naar de Cake International beurs in Birmingham te gaan, ik denk dat ik daar mijn ogen uitkijk! Maar voor nu eerst maar eens sparen …! 😉

Ook achter de schermen ben ik weer bezig met een hoop leuke dingen, samenwerkingen en projecten, waarvan een aantal in 2018 zullen zijn. Heerlijk, wat een energie geeft dat! en ik hoop dat er nog vele van die leuke dingen op mijn pad zullen komen 🙂
Stay tuned!

Liefs en tot de volgende keer.
Romilda