Taartenenzoo

1476

Lieve lezers van MjamTaart!

Het is even een poosje wat stiller geweest aan mijn kant. Ik heb intussen even heerlijk vakantie gehad en daarnaast nam het schrijven aan mijn boek ook veel tijd in beslag. Vol trots kan ik jullie mededelen dat na hard werken, het nu eindelijk uit is! Een boek vol gave tutorials, voor zowel beginners als gevorderden. Een boek met lekkere recepten en mooie foto’s. Een boek vanuit het hart geschreven; vol passie! Het is voor mij een droom, die na heel veel jaar eindelijk uitkomt. Vanaf nu is het te reserveren via mijn site, het boek wordt momenteel gedrukt en je zult het dan binnen 3 weken in huis hebben. Binnenkort ook in de winkels!

Daarnaast heb ik nog een heel leuk taartje mogen maken voor een jarige dame. Roze moest het zijn, met een flamingo er op, snoep en drip! Heerlijk zulke taarten, daar houd ik wel van. Deze is gevuld met chocoladecrème en mango stukjes, wat een verrassend lekkere combinatie!

Momenteel ben ik druk bezig met van alles en nog wat; het verzinnen van leuke workshops, het maken van diverse taart projecten, collaborations en zo veel meer! Binnenkort meer verrassend nieuws en lekkere taarten!

Liefs, Romilda