Rocky Road en organiseren

Romilda ging aan de slag met een eigen versie van AH's Rocky Road en had een opruimbui! Lees mee :)

1664

Door Romilda Fraterman – De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest in de keuken met organiseren.  Ik werd er zo moe van steeds een hoop tijd kwijt te zijn aan alle benodigdheden bij elkaar te zoeken. Ik ben eens grondig gaan opruimen en sorteren, nu kan ik eindelijk zeggen: het is naar mijn zin en alles bij de hand. Ik heb een afdeling bakboeken, chocolade, bakmixen, glitters en parels, uitstekers, mallen, bakblikken en gereedschap: ideaal!

Het is nu dan opgeruimd, maar de collectie blijft zich uitbreiden. Bijvoorbeeld met deze decoratielepels. Een handige tool om o.a. op taarten te schrijven en te tekenen. Ook maar eens uitproberen! Naast mijn opruimbui heb ik een eigen variant op de Rocky Road van Albert Heijn gemaakt. Die is namelijk zo lekker dat ik mijn eigen versie ervan wilde maken en dat is gelukt! Het recept deel ik met plezier:

  • Begin met een bodem van kruimels en meng dit met een beetje vloeibare boter;
  • Laat het in een bakblik afkoelen in de koelkast;
  • Leg er een laag brownie bovenop (hmm, zo lekker!);
  • Giet er een laag met zelfgemaakte karamel overheen met een paar ‘veegjes’ chocolade;
  • Top het af met stukje nougatine.

Een aanrader om te maken, het is hemels!

Bak ze!
Liefs en tot de volgende keer, Romilda