Heel Holland Bakt Vegan
Een aantal jaar geleden werd Imre Konings, patissier en veganist, lid van een algemene Facebookgroep die zich richt op een veganistische levensstijl. Onderwerpen zoals...
TIP! Geef macarons cadeau via Greetz
Vrolijk, luchtig en kleurrijk, is hoe de macaron bekend staat. Deze overheerlijke juweeltjes bestaan uit 2 luchtige amandelschuimpjes met daartussen een ganache vulling. De...
Poeder Pret
Gekleurde poedersuiker in de kleuren roze, blauw, oranje en geel. Gemaakt van 100% suiker en gekleurd met 100% natuurlijke kleurstoffen. 100% natuurlijk en ook...
Taart en Trends
Op Taart en Trends vind je diverse Nederlandse én internationale exposanten. Leer van de tips en tricks bij de demonstraties, geniet van diverse proeverijen, doe...
Elias Läderach wordt World Chocolate Master 2018
Elias Läderach uit Zwitserland is de winnaar van ‘World Chocolate Master 2018’. Tijdens de zenuwslopende laatste ronde kon hij de jury overtuigen en kreeg...
Tip voor Moederdag: Petit Fours
Het is alweer bijna Moederdag! De ultieme dag om je moeder of (als moeder) je gasten te verwennen met iets lekkers. En hoe kun...
The Sugar Academy Taartdecoratieopleidingen
Begin 3 of 4 september met het volgende hoofdstuk van je leven: een volledige jaaropleiding taartdecoreren.
Basics – taartdecoratieopleiding (ooor iedereen van beginners tot intermediates)
1...
Recept: omgekeerde ananastaart
In 'De complete Antilliaanse Keuken' van Jurino Ignacio vind je de beste, lekkerste en meest authentieke recepten uit Aruba, Bonaire en Curaçao: van hoofdgerechten...
Viola’s patisserie
Viola’s patisserie in Eindhoven nodigt mensen graag uit in eigen keuken, zoals de Italianen dat ook doen. De keuken is omringd met glas, zodat...
Workshop bij Fun With Cakes
Op 21 juni hebben een aantal redacteuren van MjamTaart bij Fun With Cakes in Ravels een presentatie gehad van proefbakker Lieven Boerjan. Sharon had...