Arnout

Column Arnout Kors: Chocolade & wijn

Gelegen aan het Pieterpad, in het mooie Maastricht, ligt het kleinste chocoladefabriekje van de wereld. Hier maken Arnout Kors en Monique Korenhof, op ambachtelijke...
Rustic wood

Rustic Wood herfsttaart tutorial

In MjamTaart 51 maken we een heerlijke herfsttaart. Er is zoveel te zien op deze taart…. Van lieve vogeltjes tot prachtige herten en van pompoenen...

KreaDoe 2018

Nog even en dan is het weer tijd voor KreaDoe! Dit jaar is KreaDoe groter dan ooit; dus nog meer inspiratie, mooie aanbiedingen, workshops en...
taart en trends

Taart en Trends

Op Taart en Trends vind je diverse Nederlandse én internationale exposanten. Leer van de tips en tricks bij de demonstraties, geniet van diverse proeverijen, doe...
trots

Sharon Pie is trots!

In MjamTaart 47 vertelt Sharon Pie, eigenaresse van Fun With Cakes waar ze trots op is. “Vooral op mijn cursisten ben ik trots. Als ik...
Elias

Elias Läderach wordt World Chocolate Master 2018

Elias Läderach uit Zwitserland is de winnaar van ‘World Chocolate Master 2018’. Tijdens de zenuwslopende laatste ronde kon hij de jury overtuigen en kreeg...
kreadoe workshop

KreaDoe

Mooi zijn ze he? Voor sommige een 'eitje' om te maken en voor de ander een heel karwei. Wil je niks liever dan het...

Kruimelpuddingvlaai

In mijn vorige blog beloofde ik een recept. Ik ben een Limburger in hart en nieren, al stroomt er ook Italiaans en Brabants bloed...

Inspiratie Kreadoe 2018

Wij waren aanwezig op Kreadoe! Wil jij zien hoe wij het hebben beleefd? Bekijk hier de video en beleef zelf de sfeer!
Kouign vouwwijze

Kouign-amann vouwwijze

De naam kouign-amann is afkomstig van de woorden voor cake (kouign) en boter (amann). Een heerlijk brooddeeg dat als bladerdeeg wordt verwerkt met veel...

Volg ons op social media

28,941FansLike
1,575VolgersVolg
27AbonneesAbonneer
webshop