Sharon Pie is trots!
In MjamTaart 47 vertelt Sharon Pie, eigenaresse van Fun With Cakes waar ze trots op is. “Vooral op mijn cursisten ben ik trots. Als ik...
Coverrecept: Gin-tonic cheesecake
Deze mooie cheesecake is zo lekker dat je hem zeker zelf wilt proeven, maar ook aan iemand anders wilt geven. Daarom is dit recept...
Inspiratie Kreadoe 2018
Wij waren aanwezig op Kreadoe! Wil jij zien hoe wij het hebben beleefd? Bekijk hier de video en beleef zelf de sfeer!
GRATIS e-bakboek bij je bestelling op Bouwhuis.com!
Baktotaal Bouwhuis heeft in samenwerking met Rutger van den Broek van Rutgerbakt.nl weer iets onwijs leuks gemaakt: een e-bakboek! Dit e-book krijg je tot...
Recept van Hidde de Brabander
Er staat een nieuw recept online van Hidde de Brabander. Bekijk hier snel wat je allemaal nodig hebt voor deze heerlijke cake/taart.
Cake&Sugar
Cake&Sugar, de beurs rond patisserie en cake design, opent voor de tweede keer zijn deuren Brussels Expo (België). Dit zoete evenement vindt plaats van...
Nieuw welkomstgeschenk: ‘Heel Holland bakt winnaarsboek 2017’
Het welkomstgeschenk is uitverkocht. Je kunt het niet meer ontvangen bij een abonnement.
Neem een print+online abonnement op MjamTaart en ontvang het boek 'Heel Holland...
Chantilly Crème
Zou je wat producten willen uitproberen om er over te schrijven? vroeg Patricia (hoofdredacteur van Mjam) me via de mail. Mijn hobby-bakkers-hart maakte een...
Tip voor Kerst: kerstfiguurtjes van chocolade
De dagen worden korter en grauwer en dat betekent dat veel mensen zich voorbereiden op de naderende feestdagen. Nodig jij de komende weken vrienden...
Ksenia Penkina over de moulds van Silikomart
Mini-interview met pastry chef Ksenia Penkina:
What is most important for working with mirror glaze?
"Two things. Firstly, you should learn how to feel it. Thats...