Bakken op Readly

MjamTaart op Readly

MjamTaart en Readly, wat een heerlijke combinatie! Als je de Readly app nog niet kent, je kan ermee toegang krijgen tot wel meer dan...
Kouign vouwwijze

Kouign-amann vouwwijze

De naam kouign-amann is afkomstig van de woorden voor cake (kouign) en boter (amann). Een heerlijk brooddeeg dat als bladerdeeg wordt verwerkt met veel...

Nougat!

Lieve lezers van MjamTaart! Een poosje geleden is het alweer, dat ik heb geblogd. Ik moet ook zeggen, de tijd is om voordat je het...

Taartenenzoo

Lieve lezers van MjamTaart! Het is even een poosje wat stiller geweest aan mijn kant. Ik heb intussen even heerlijk vakantie gehad en daarnaast nam...
The Sugar Academy

The Sugar Academy Taartdecoratieopleidingen

Begin 3 of 4 september met het volgende hoofdstuk van je leven: een volledige jaaropleiding taartdecoreren. Basics – taartdecoratieopleiding (ooor iedereen van beginners tot intermediates) 1...

Communie 2018

De Eerste Heilige Communie Hier in het zuiden is het nog heel gewoon om de Eerste Heilige Communie te doen. Het was een aantal jaren...

Tempereren

Gelegen aan het Pieterpad, in het mooie Maastricht, ligt het kleinste chocoladefabriekje van de wereld. Hier maken Arnout Kors en Monique Korenhof, op ambachtelijke...

Workshop bij Fun With Cakes

Op 21 juni hebben een aantal redacteuren van MjamTaart bij Fun With Cakes in Ravels een presentatie gehad van proefbakker Lieven Boerjan. Sharon had...

Kom naar de open dag van Culinair Centrum Beverwijk

Culinair Centrum Beverwijk (CCB) bestaat 12,5 jaar en om dat te vieren houden zij op zaterdag 11 mei een open dag. Programma Op het programma staan...
Taartstolp

Voor jou gespot: Slimme taartstolp

Hartstikke zonde! Zo’n mooie taart in een dichte taartdoos. Met de slimme taartstolp van Cupcakedozen.nl maakt je taart een onvergetelijke eerste indruk! De slimme...

Volg ons op social media

29,330FansLike
1,980VolgersVolg
36AbonneesAbonneer