ThuisbakkersDagen

ThuisbakkersDagen 2019

Ben je thuisbakker en vind je het leuk meer contacten te krijgen in je buurt? Of ben je vooral goed in gebak opeten? Dan...

Kom naar de open dag van Culinair Centrum Beverwijk

Culinair Centrum Beverwijk (CCB) bestaat 12,5 jaar en om dat te vieren houden zij op zaterdag 11 mei een open dag. Programma Op het programma staan...
petitfours

Tip voor Moederdag: Petit Fours

Het is alweer bijna Moederdag! De ultieme dag om je moeder of (als moeder) je gasten te verwennen met iets lekkers. En hoe kun...
cupcakedozen

NIEUW: duurzame cupcakedozen

Cupcakedozen.nl heeft een nieuwe lijn biologische vensterdozen. Deze hebben een luxe uitstraling en zijn gemaakt van ongecoat karton. De papiervezels worden gemaakt van hout...
Cake & Bake Experience 2019

Aftermovie Cake & Bake Experience 2019

De organisatie maakt een diepe buiging en dankt onze sponsors, workshopgevers, demonstrateurs, standhouders, publiek, medewerkers van De Broodfabriek, deelnemers en jury van de Holland...
Recept Hidde de Brabander

Recept van Hidde de Brabander

Er staat een nieuw recept online van Hidde de Brabander. Bekijk hier snel wat je allemaal nodig hebt voor deze heerlijke cake/taart.
Bakken op Readly

MjamTaart op Readly

MjamTaart en Readly, wat een heerlijke combinatie! Als je de Readly app nog niet kent, je kan ermee toegang krijgen tot wel meer dan...
KeukenLiefde

75 makkelijke hoofdgerechten voor elke dag

Annemiek Verweij van het populaire foodblog KeukenLiefde vindt het avondeten het gezelligste moment van de dag: samen aan tafel de dag doornemen onder het...
video

Workshops MjamTaart Cake & Bake Experience

In het “Kenwood bakt met Hans” theater kun je onder begeleiding van Hans Spitsbaard, winnaar Heel Holland Bakt 2017, aan de slag in de...
Ruby

Nieuw: Roze chocolade robijn

Goed nieuws voor chocoladelovers, liefhebbers van roze en iedereen die houdt van alles wat schittert! Nu is er na pure, melk- en witte chocolade...

Volg ons op social media

29,283FansLike
2,011VolgersVolg
39AbonneesAbonneer