Taart en Trends

1
1018

Op Taart en Trends vind je diverse Nederlandse én internationale exposanten. Leer van de tips en tricks bij de demonstraties, geniet van diverse proeverijen, doe mee met de workshops en wedstrijden en ontmoet diverse suikerkunstenaars en baktalenten live op de beurs. Laat je op 28 en 29 september weer inspireren door de nieuwste trends en bezoek ook de stand van MjamTaart! Nog geen kaartjes? Doe mee met de winactie en maak kans op twee tickets!

Ga naar de website voor kaarten en meer informatie!

1 REACTIE

  1. Ik ben afgelopen zaterdag op de taart en trends beurs lid geworden. Heb 30 euro betaald voor aankomend jaar en vraag me af wanneer ik het eerste blad krijg. Kunt u mij dat vertellen? Heb ook nog geen bevestiging mail gekregen dus ik hoor graag hoe nu verder. Mvg erika Reijenga

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here