Ruby

Goed nieuws voor chocoladelovers, liefhebbers van roze en iedereen die houdt van alles wat schittert! Nu is er na pure, melk- en witte chocolade een vierde en nieuwe soort chocolade ontdekt door chocoladefabrikant Barry Callebaut. Samen met het Belgische chocoladebedrijf Libeert creëerden zij een roze chocolade robijn genaamd Ruby IIII. De chocolade is ontstaan uit de Ruby cacaoboon zonder toevoeging van kleurstoffen.

De roze chocolade robijn: Ruby IIII
Ontdekker van de roze chocolade is ’s werelds grootste chocoladefabrikant Barry Callebaut. Zij kozen voor het Belgische chocoladebedrijf Libeert als creatieve partner om hun nieuwe chocolade Ruby in unieke creaties te gieten en op de Nederlandse markt te introduceren.

De maître-chocolatiers van Libeert hebben de exclusieve chocolade vertaald naar een zeshoekige robijn – Ruby IIII – die even bijzonder is als de Ruby cacaoboon. De duurzame cacaobonen zijn zorgvuldig geselecteerd en verwerkt tot een natuurlijke zachtroze chocolade. Het kenmerkende smaakpatroon van deze chocolade is een intens fruitige smaak met een fris zuurtje.

Prijzen en verkrijgbaarheid
De Ruby IIII is vanaf 4 februari in Nederland te vinden, exclusief bij Albert Heijn in een speciale geschenkbox voor € 4,99. Iedere luxueuze giftbox bevat twee chocolade robijnen en is het ideale geschenk voor Valentijnsdag, maar ook om iemand te bedanken of geluk te wensen. Ruby IIII is geschikt voor elk precious moment het hele jaar door.

Kijk hier voor meer informatie.

Libeert