The Sugar Academy

The Sugar Academy Taartdecoratieopleidingen

Begin 3 of 4 september met het volgende hoofdstuk van je leven: een volledige jaaropleiding taartdecoreren. Basics – taartdecoratieopleiding (ooor iedereen van beginners tot intermediates) 1...

Viola’s patisserie

Viola’s patisserie in Eindhoven nodigt mensen graag uit in eigen keuken, zoals de Italianen dat ook doen. De keuken is omringd met glas, zodat...
kreadoe workshop

KreaDoe

Mooi zijn ze he? Voor sommige een 'eitje' om te maken en voor de ander een heel karwei. Wil je niks liever dan het...
Gemma

Ksenia Penkina over de moulds van Silikomart

Mini-interview met pastry chef Ksenia Penkina: What is most important for working with mirror glaze? "Two things. Firstly, you should learn how to feel it. Thats...
Kouign vouwwijze

Kouign-amann vouwwijze

De naam kouign-amann is afkomstig van de woorden voor cake (kouign) en boter (amann). Een heerlijk brooddeeg dat als bladerdeeg wordt verwerkt met veel...

Eetbare bloemen-cake

Lieve lezers van MjamTaart! Hier weer een heerlijk blog vanuit het zonnige Limburg. Al een paar weken teisteren hoge temperaturen ons land. Voor ons bakkers...

Chantilly Crème

Zou je wat producten willen uitproberen om er over te schrijven? vroeg Patricia (hoofdredacteur van Mjam) me via de mail. Mijn hobby-bakkers-hart maakte een...

Communie 2018

De Eerste Heilige Communie Hier in het zuiden is het nog heel gewoon om de Eerste Heilige Communie te doen. Het was een aantal jaren...

MjamTaart Cake & Bake Experience

De MjamTaart Cake & Bake Experience is de zoetste beurs en een beleving op het gebied van bakken, taart decoratie, patisserie, chocolade, cupcakes en...
royal sweet table

Royal sweet table

Niet alleen het maken, ook het voorbereiden en presenteren van een sweet table kost tijd. Aan de slag met de tips & tricks van...

Volg ons op social media

29,325FansLike
1,918VolgersVolg
37AbonneesAbonneer