Even voorstellen: Romilda Fraterman

Vanaf heden ga ik jullie op de hoogte houden van mijn bakkunsten. Niet alleen van de taarten of het gebak, maar ook het soms wat gestuntel met de tools en gereedschappen die erbij gebruikt worden in de keuken, want zo simpel als het lijkt; zo makkelijk gaat het niet altijd!

1210

Door Romilda Fraterman- Ik ben Romilda, een gezellige, getrouwde vrouw van 28.
In het dagelijks leven ben ik parttime aan het werk als receptioniste en heb ik als hobby taarten,gebak en chocolade maken. Ik heb het bakken altijd al leuk gevonden, maar sinds een jaar ben ik me er wat serieuzer in gaan verdiepen. Door middel van boeken, tijdschriften, YouTube en forums probeer ik mijzelf het vak een beetje aan te leren. In mijn vrije tijd zul je me dan ook vaak in de keuken zien staan om wat te bakken voor vrienden of familie (wat een geluksvogels hè 😉 )

 

Vanaf heden ga ik jullie op de hoogte houden van mijn bakkunsten en verhalen die ik mee maak. want natuurlijk gaat niet alles van een leien dakje, of gebeurt er weleens wat grappigs. Niet alleen met de taarten of het gebak, maar ook het soms wat gestuntel met de tools en gereedschappen die erbij gebruikt worden in de keuken, want zo simpel als het lijkt; zo makkelijk gaat het niet altijd!
Ik deel het dan ook met veel plezier met jullie en hoop dat jullie het leuk zullen vinden

Binnenkort mijn eerste verslag!

Liefs, Romilda