Een dagje Phantasialand en lekkere recepten in het Eten magazine van Mjam

731

Lieve volgers van Mjamtaart,

Afgelopen weekend ben ik een dagje weg geweest naar pretpark Phantasialand. Dit pretpark zit gevestigd in Duitsland en is een van Europa’s mooiste en meest bezochte pretparken. Dat laatste was ook wel te merken want het was erg druk in het park! Er waren vele leuke attracties waaronder Mouse au Chocolat.

Een attractie waar je met een 3D bril op met een spuitzak met “slagroom” moet schieten op de muizen die de chocoladefabriek zijn binnen gedrongen. Hilarisch! En als je in de wachtrij staat, word je al door de fabriek heen geloodst en zie je allerlei leuke chocolade, bakvormen, en taartliften, zo leuk!

Daarnaast was het eten op het park ook erg goed. Alles was vers bereid en zag er werkelijk kwaliteit waardig uit. Het was geen vette hap en ze hadden voor ieder wat wils. Zoals bijvoorbeeld een heerlijk ijsje, gesuikerde pretzels of fruit overgoten met chocolade.

Naast zoete dingen was er natuurlijk ook veel hartigs te verkrijgen zoals o.a. deze heerlijke stukken pizza!

Al met al is dit park echt een aanrader!

Hadden jullie trouwens ook al het nieuwe nummer binnen van MjamTaart? Er staan zoveel lekkere recepten in voor de feestdagen, het nummer staat bomvol inspiratie! En heb je mijn recept ook al gespot ? Een hint: hij hoort bij de cover taart!

Mijn volgende blog zal alweer de laatste zijn van dit jaar; met o.a. een terugblik op een mooi en bewogen jaar waarin ik ontzettend ben gegroeid. Ik vertel het je over een paar weken, tot dan!

Liefs, Romilda