Edible Art Splash , 3D dog cake en meer

2257

Lieve lezers van MjamTaart!

Na de beurs in Dortmund heb ik het razend druk gehad, daarom is mijn blog nu iets later dan gewend. Vele competities komen en zijn er momenteel bezig. Mijn stuk voor Edible Art Splash Competition in Istanbul is helaas niet in de prijzen gevallen, maar dat maakt het plezier wat ik heb gehad het te maken er niet minder om! Het is een beetje out of the box; schilderen, maar wat een gaaf resultaat!

Daarnaast heb ik nog een gave 3D hond gemaakt, zo leuk weer!

 

 

 

Natuurlijk heb ik ook meegedaan met de wedstrijd voor Cake Masters Magazine; ‘Royal Wedding Cake Competition’. Hier moet ik de beelden nog heel even van geheim houden… spannend! Weer zo’n taart wat eigenlijk totaal tegenovergesteld is dan wat ik normaal doe; sjiek en rustig terwijl mijn 3D cakes normaal wat “grover” zijn. Veel technieken gebruikt die voor mij nieuw waren, ik houd er van. Zo leer ik mijzelf steeds nieuwe dingen aan, ik raak nooit uitgeleerd!

Nu heb ik ook nog een eigen YouTube kanaal. Op dit kanaal zul je steeds meer gave en leerzame video’s van beurzen, nieuwe producten en eigen tutorials zien. Extraatjes die ik niet op mijn pagina upload. Extra leuk dus je op mijn kanaal te abonneren, zo mis je voortaan niets meer! 🙂

 

 

 

Intussen ben ik alweer bezig met de volgende competitiestukken voor de Cake & Bake beurs in Essen op 5 & 6 mei. Naast de competitie zal ik ook op deze beurs Quality Sprinkles helpen en volg ik een daar paar korte workshops. Daarnaast hoop ik heel veel bekende mede-baksters en decorateurs tegen te komen! Voor nu is mijn zorg dat mijn stukken heel aan komen daar. 🙂 De dag voor de beurs vier ik mijn verjaardag, dus dubbel feest!

 

Nu zijn jullie in ieder geval weer een beetje op de hoogte van wat is geweest en wat komen gaat, zoals onder andere het boek wat ik ga schrijven (over taarten natuurlijk).

Stay tuned!

Liefs Romilda