Nieuwe bakproducten getest

1107

Lieve lezers van MjamTaart,

Deze keer wil ik met jullie wat leuke nieuwe producten delen die ik heb mogen testen, zoals deze mooie set beslagkommen van Mepal uit de Margrethe Pebble Collection. Een zeer mooie en degelijke collectie van Rosti geïnspireerd op natuurlijke materialen; kiezelstenen, gladgeschuurd door water en wind.

 

 

 

 

Dankzij de matte finish aan de buitenkant en glanzende binnenkant leveren ze de beste prestaties. Daarnaast zijn ze heel sterk en krasbestendig. Ook hebben ze een anti-slipring aan de onderkant waardoor je kom absoluut stabiel staat én blijft staan! Dit maakt de beslagkommen niet alleen ontzettend fijn in gebruik, maar ook een aanwinst voor je keuken! Verkrijgbaar via www.mepal.com. Een kort video verslag vind je binnenkort op mijn YouTube kanaal.

Een ander product wat ik mocht testen was de chocolade biscuitmix van In For Cake! Een geweldig product, en wat was de biscuit heerlijk luchtig! Echt een aanrader!

Ik heb er deze black velvet cake van gemaakt. De cake heb ik bespoten met zwarte velvetspray van Silikomart en met een pincet heb ik er wat stukjes eetbaar bladgoud opgelegd. Soms is less more!

Het laatste wat ik mocht proberen waren de nieuwe Shine en Shimmer kleuren van Satin Ice: parelmoer en gouden fondant.

Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik altijd met Renshaw werk en dit mij prima bevalt. Maar deze kleuren zijn waanzinnig! Vooral de gouden fondant, die glimt enorm! Ik heb er deze prachtige koekjes van gemaakt. Ook hier volgt binnenkort een video van op mijn YouTube kanaal.

Een leuke vondst had ik nog gedaan op de markt: deze gave uitstekers van bekende parfum merken. Uniek, en hier ga ik zeker mooie koekjes mee maken!

Ook de collab kwam online deze maand, van ACADA Australie. A Sweet Interpretation of Modern Art.

Deze chique parfumfles (watercolour) was hierin mijn bijdrage. Een heel andere stijl dan ik en anderen van mij gewend zijn, maar dat maakt het zeker niet minder mooi!

   

Heel veel liefs en tot de volgende blog,

Romilda