Airbrush, stoofpeerchipjes en meer!

1016

Lieve lezers van MjamTaart,

Het is inmiddels alweer ruim een maand geleden dat ik voor jullie heb geblogd. De tijd vliegt voorbij, en op de dag dat ik dit schrijf, is het hoogzomer. Ik heb weer veel kunnen uitproberen om met jullie te kunnen delen!

Ik heb o.a. een hele leuke 3D taart gemaakt. Zoals ik al aangaf in mijn vorige blog, wilde ik graag meer oefenen met de airbrush. Hier heb ik tijd voor kunnen vinden. Het is een tas geworden in een vintage stijl. Wat uit de losse hand en een paar dingen met een sjabloon. Ik vind het supergaaf geworden!

 

 

 

 

De rand van de tas is geschilderd met Metallic gold paint van Rainbow dust, een aanrader!

Ook heb ik weer eens heerlijk ‘ouderwets’ soesjes gemaakt; ze kwamen er perfect uit!

 

Sinds kort ben ik in het bezit van een droogoven. Wat een superfijn apparaat!

Hiermee kan je diverse dingen drogen waaronder bijvoorbeeld de icing van je koekjes, maar ook fruit, groenten en meer! Voor het eerste gebruik heb ik verse stoofperen in plakjes gesneden, en deze bestrooid met suiker en kaneel. Dit is uiteindelijk 10 uur in de droogoven geweest. De stoofpeerchipjes kwamen er heerlijk knapperig en vol van smaak uit, hmmm!

Ook heb ik nog gekleurde mini croissantjes gemaakt, leuk als traktatie en snel gemaakt.

   

En wat dacht je van deze heerlijke kleine gevulde boterkoeken met spijs!

Intussen ben ik bezig met een realistische 3D taart en zal in mijn volgende blog het eindresultaat laten zien. En er staat nog veeeel meer op de planning…stay continued!

Liefs,
Romilda