Mermaid taart

Hier wordt je zeker vrolijk van.

2498

Het is weer even geleden maar hier zijn we weer, ik heb zeker niet stilgezeten en mijn Kenwood Chef heeft ook niet stilgestaan.

Ik heb al veel taarten mogen maken in superveel verschillende thema’s, maar er zijn er altijd die je heel graag wilt maken maar daar is dan geen vraag naar of ze kennen het nog niet. Het Mermaid thema is er zo een ik zie ze vaak passeren bij collega’s of op google dat ik gewoon besloten heb om deze maar als dummy te maken. De mallen van de staarten had ik al een tijdje liggen maar nog nooit wat mee gedaan, tot nu toe dan. De kleuren aan de buitenkant van de taart is aangebracht met de airbrush in 3 verschillende tinten onderaan blauw, dan paars en dan roze.

De kleuren kan je natuurlijk zelf bepalen en dat is zo leuk aan dit thema, de onderkant van de taart is gemaakt van vermalen koekjes zodat je echt een zand effect krijgt. Daarna komt het leukste natuurlijk en dat is het decoreren van de taart en hier kan je helemaal los maak schelpen, gras achtige slierten, je kan er zelfs voor kiezen om vissen of zeepaardjes toe te voegen. En natuurlijk hier en daar wat glitter.

Om het geheel compleet te maken heb ik dan ook maar wat dummy cupcakes erbij gemaakt, dit staat toch leuken in de vitrine. Je moet wel even op de foto klikken om het geheel te zien :-).

 

Groetjes en tot een volgende blog An

Wil je al mijn creaties zijn ga dan naar www.facebook.com/bakkeran