An den Hollander, winnares Kenwood actie!

An den Hollander is een van de drie winnaars die de nieuwe Kenwood Chef Titanium mag gaan testen. We stellen haar graag aan je voor.

1299
An den Hollander is een van de drie winnaars die de nieuwe Kenwood Chef Titanium mag gaan testen. We stellen haar graag aan je voor.

Ik zal mij even voorstellen mijn naam is An den Hollander, 38 jaar, getrouwd en mama van twee jongens en woonachtig in het mooie Zeeuwse IJzendijke. De mensen in de regio kennen mij ook wel als Bakker An want sinds 2014 is dat de naam van mijn eigen bedrijf. Ik ben begonnen met Royal icing koekjes maar op een of andere manier ging dat aan deze kanten niet en begonnen steeds meer mensen te vragen of ik ook taarten deed. Nou daar heb ik echt wel lang over na moeten denken. Totdat ik in februari 2012 de eerste taart voor mijn oudste zoon had gemaakt; toen was ik eigenlijk besmet met het ‘taarten virus’.

Het heeft toen echt wel even geduurd voordat ik ook echt voor iemand anders een taart ging maken, want ik ben nogal een pietjeprecies en als het er niet goed uitziet dan gaat de taart nergens heen.

Kindertaarten zijn hier heel erg populair en deze komen dan ook in alle thema’s voorbij. Het is daarom elke keer weer een uitdaging om van elke taart iets speciaals en persoonlijks te maken. Want je wilt toch ook niet dezelfde taart krijgen als je buurmeisje/jongen.  Afgelopen jaar heb ik ook diverse bruidstaarten mogen maken. Dit was elke keer toch wel spannend, want is het resultaat wel geworden wat het bruidspaar in gedachten had? Maar daar blijft het niet bij want die taart moet ook nog heel naar de locatie worden gebracht. Hier in Zeeland vinden 9 van de 10 feesten plaats in een strand paviljoen en zijn de weg erheen en de soms hoge temperaturen een enorme uitdaging. Gelukkig is dat allemaal goed gekomen en inmiddels staan er voor volgend jaar ook al enkele op de agenda.

En nu heb ik ook nog eens te horen gekregen van MjamTaart dat ik de nieuwe Kenwood Chef Titanium mag gaan testen hoe fantastisch is dit zeg. Zelf werk ik al enkele jaren met de Kenwood Major Titanium dus ben echt wel benieuwd wat de verschillen zullen zijn. Dus met beide Kenwood’s in mijn keuken ben ik straks niet meer te stoppen.