Kenwood Keukenmachine

1912

Door An den Hollander – Weer even een kleine update over mij en mijn Kenwood Chef. Ik gebruik hem eigenlijk het meest om botercreme te maken. Hij heeft echt een hele goede spatel die alle restjes aan de zijkanten goed meeneemt. En naar mijn idee is de botercreme ook veel soepeler om gelijk te verwerken.

Op 1 september moest ik 2 bruidstaarten maken dus moest hij vol mee draaien om de biscuitmix te mengen en ook dat doet hij zonder probleem en zonder al teveel lawaai. Echt geweldig.

Voor de rest mengt en kneed hij eigenlijk alles wat je erin doet. Ook koekjesdeeg, brooddeeg, cake mix en ook enchanted cream komt er mooi uit.

Ik vind het echt nog steeds een aanrader in elke keuken en ben er nog steeds heel erg blij mee.

Het enige nadeel is de onderkant van de kom, waarmee je hem vastdraait om in positie vast te zetten. Daar blijft water achter na het afwassen waardoor er op het rubbertje eronder na enige tijd verkleuring optreed. Ook bij mijn andere Kenwood is hier sprake van en je krijgt het er ook niet uit.

Hierbij stuur ik even de creaties die mede door de Kenwood Chef zijn mogelijk gemaakt. 🙂

Groetjes An

************************************************************************
MjamTaart lezeressen krijgen via hobbyou.nl/kenwood maar liefst € 150,- korting op de Kenwood Keukenmachine Chef Titanium KVC7320S! Gebruik de kortingscode MJAMTAART20 en betaal € 600,- in plaats van € 750,-.