An over haar ervaring met de Kenwood Chef Titanium

An den Hollander is een van de drie winnaars die de nieuwe Kenwood Chef Titanium mag testen. Ze deelt haar eerste ervaringen met de luxe keukenmachine.

1183

Door An den Hollander – Donderdag 12 januari was het dan zover ik mocht mijn gewonnen Kenwood Chef Titanium gaan ophalen. Toch wel gespannen richting Breda gereden maar daar aangekomen was het alleen maar gezelligheid. We hebben een hele leuke uitleg gekregen van Marleen en Anouk over wat de Chef allemaal kan en bij het zien van dat begon het al een beetje te kriebelen. Ook werden er nog foto’s gemaakt voor MjamTaart dat was toch best wel spannend want het blad wat je zelf altijd leest daar kom je nu gewoon in te staan. Thuisgekomen moest ik toch nog eerst 3 taarten voor klanten maken dus kon ik nog niet gelijk met mijn nieuwe vriend aan de slag, maar zaterdag was ik vrij dus heb ik besloten om de taart die Marleen voor ons had gemaakt (een chocolade cheesecake) zelf eens te proberen want die was super lekker.

Want natuurlijk als eerste opvalt is dat het geluid van de Chef al duidelijk minder is dan de vorige modellen. De tv hoeft niet meer zo hard te staan als mama even gaat mixen. Ook het lampje is echt handig (en niet alleen als sfeerlicht hé dames).  Ik ben tot nu toe erg tevreden en kan ook niet wachten om komende week volop biscuit te gaan mixen.
Ik zal jullie zeker op de hoogte houden over mijn bevindingen!