Weer aan de bak met de Kenwood Chef

1412

Sjonge wat kan een mens het af en toe druk hebben, zo denk je even een paar daagjes vrij te hebben en zo heb je elke dag wel een opdracht. Wel super leuk natuurlijk, want dan kan ik weer aan de slag met mijn Kenwood Chef. Eens even kijken, ik heb eindelijk een brood gemaakt en ik moet zeggen met de speciale deeghaak gaat dat supergoed. Hij neemt eigenlijk alle kanten van de mengkom goed mee zodat er niets aan de randen blijft zitten en het broodje was nog lekker ook. Maar waar ik hem natuurlijk het meest voor gebruik, is wel voor de botercrème en biscuit mix en dit gaat nog steeds geweldig.

Als ik heel veel mix moet aanmaken dan gebruik ik zijn grote broer maar ook voor kleine porties vind ik de Chef heel goed, bijvoorbeeld om een heerlijke koolhydraat arme chocolade mousse te maken met de ballon klopper echt heerlijk en snel klaar. En ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar dat led lampje dat erin zit is echt heel handig zeker als je bijvoorbeeld slagroom moet opkloppen zo zie je veel beter of je nog moet mixen of dat hij goed is. Natuurlijk staat de agenda volgende week ook weer aardig vol en natuurlijk met de Pasen erbij zal de Kenwood Chef niet veel stil staan, maar ja hij is natuurlijk niet voor decoratie hè 🙂 .

Ik kan helaas niet alle taarten plaatsen die ik de afgelopen tijd heb gemaakt maar je kunt altijd eens een kijkje nemen op mijn Facebook pagina Bakker An.

Zelfs het moeilijkste recept is met deze keukenmachine in een mum van tijd te maken. Bereid allerlei heerlijke bakrecepten met behulp van de Kenwood keukenmachine. MjamTaart! fans krijgen maar liefst €150 korting op de Kenwood Chef Titanium KVC7320S en dat is niet mis! Info en bestellen kan opwww.hobbyou.nl/kenwood.