De Sweet Tables van Jetjes & Jobjes

MjamTaart! en Jetjes en Jobjes volgen de ontwikkelingen op het gebied van Sweet Tables op weg naar de MjamTaart! special Sweet Tables (april 2014).

1139

Mijn naam is Brigitte de Bot, moeder van 2 kinderen en oprichters van Jetjes & Jobjes, een SHOP en BLOG gevuld met printables, party inspiratie, en mooie party benodigdheden voor zowel kinderfeestjes als Sweet Tables! Mijn doel is het creëren en ontwerpen van party printables en Sweet Tables die helpen speciale gelegenheden in het leven te vieren.

Mijn werk is zeer gevarieerd. Of het nu gaat om het ontwerpen van party printables, het samenstellen van Sweet Tables, party planning, styling, photoshoots of bloggen, ik hou van het verkennen van mijn creatieve kant. Bruiloften, verlovingsfeesten, kinderfeestjes of welk feest dan ook, de Sweet Tables zien we steeds vaker terugkomen en daar willen we nu graag wat meer aandacht aan besteden.

Maak je zelf Sweet Tables stuur dan een mailtje naar info@jetjesenjobjes.nl en wie weet komt jouw Sweet Table op de blog van MjamTaart! en Jetjes & Jobjes. Mijn volgende post zal gaan over een aantal eenvoudige tips die ik voor mezelf gebruik bij het samenstellen van een Sweet Table, dus hou de site in de gaten 😉

Liefs, Brigitte