Uitgeverij Scala feesttaart!

1505

Voor het 25-jarig jubileum van Uitgeverij Scala mochten wij van Greetz een eigen feesttaart samenstellen. Met veel plezier hebben we smaak, vorm, grootte, tekst en foto uitgezocht.  Niet alleen leuk en gemakkelijk, maar vooral erg lekker !!

Wil je wel een persoonlijke taart, maar heb je geen tijd om te bakken? Bij Greetz bestel je in een handomdraai een overheerlijke verse taart die op een door jouw gewenste dag thuis wordt bezorgd.

Of je nu houdt van slagroomtaart, grootmoeders appeltaart, een luxe taart met een laagje marsepein eromheen, een verjaardagstaart met grappige tekst, een knisperende mokka-schuimtaart of een fruitvlaai? Je vindt het bij Greetz. En het leuke is dat je de meeste taarten heel eenvoudig kunt personaliseren, bijvoorbeeld met een mooie foto of een passende tekst. Bestellen doe je waar en wanneer jij maar wil – hoe makkelijk is dat! Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Wij hebben het alvast voor je uitgeprobeerd!

Het was dus een geslaagde actie. De collega’s vonden hem heerlijk en de taart  zag er zeer feestelijk uit! Het bestellen ging gemakkelijk dus dat is een groot voordeel! Hoe het bestellen in zijn werk gaat zal ik hieronder uitleggen met behulp van een paar stappen!

Als eerste ben ik naar de site van Greetz gegaan en heb ik voor Taart & Gebak(1).  Daarna heb ik gekozen voor een marsepeintaart,  maar natuurlijk kan je ook voor een andere soort uit de taartlijst kiezen.Nadat je een soort taart hebt gekozen zie je verschillende taarten en kan je er één uitkiezen. Ik heb gekozen voor een rode jubileum marsepeintaart met foto en tekst(2). Zoals je op de foto ziet  kies je bij het formaat voor  ‘hoeveelheid personen’. Erg handig!

1.1. greetz 2.  2. greetz

Bij deze taart kan je ook de foto en tekst aanpassen waardoor het nog leuker is voor een speciale gelegenheid. Als je op de knop ‘pas het design aan’ klikt kom je op een pagina uit waarin je alles kan veranderen (3) hier staat ook een volgende stap aangegeven waarin je eventueel een kaartje kan toevoegen voor de ontvanger(4). Wij hebben gekozen om door te gaan zonder het versturen van een kaartje, maar een kaartje erbij is natuurlijk hartstikke leuk! Na deze keuze ga je door naar het invoeren van een adres, bezorgdatum, betaalmethode en met een paar klikken op de knop heb je de bestelling afgerond!

3. 3. greetz 4. 

Op de bezorgdatum is er een lekkere,  misschien wel zelf gepersonaliseerde taart, onderweg om heerlijk van te smikkelen! Wij zeggen doen !

Resultaat van onze feesttaart: