The Busy Girl’s Guide to Cake Decorating

Wat een surprise was dit boek in mijn brievenbus, mijn 2 kinderen doken er gelijk boven op en hebben voor hun verjaardag alvast wat leuks uitgezocht. Dus eerste indruk was super. Qua indeling en begeleidende foto’s (Barbie poppen bij de taarten) een echt grote en kleine meiden boek. We hebben het kookboek in de boekenstandaard gezet en zijn in het vanillesuiker koekjes recept gedoken.

1807

Deze mama kan namelijk absoluut geen koekjes bakken, zelfs niet met kant en klare pakketten dus dit werd mijn uitdaging.
Alle ingrediënten en koekjesstekers etc. klaar gezet en aan de slag. Alles staat heel duidelijk stap voor stap uitgelegd. Hoeveelheden ook in grammen dus je hoeft niet om te rekenen.
Na een hoop kneden en koelen in de koelkast (echt DE TIP wat mij betreft) de koekjes in de oven. Koekjes netjes laten afkoelen.
Volgende stap werd het versieren met fondant.
Lavender lines.
Weer braaf alle stappen gevolgd en ook hier weer helemaal happy. Smaak en uitstraling is goedgekeurd door familie, buren en Facebookvrienden.
Al met al, heel happy met dit boek, een echte aanwinst voor deze mama die niet altijd uren tijd heeft om in de keuken te staan.The Busy Girl’s Guide to cake decorating afbeelding

 

 

 

 


Titel: The Busy Girl’s Guide to cake decorating
Ondertitel: The fast, simple way to impressive cakes and bakes
Auteur: Ruth Clemens
Uitgever: D&C, David and Charles
ISBN: 13: 978-1-4463-0164-7 / 10: 1-4463-0164-8
Aantal pagina’s: 128
Aantal recepten: 11
Aantal projecten: 26
Taal: Engels
Adviesprijs: UK pond 14.99 / US dollar 23.99 / Can. Dollar 24.99
Moeilijkheidsgraad: makkelijk