Stoere Taarten

Maisie Parrish is een zeer beroemde sugarcrafter die van rolfondant de meest originele creaties weet te maken. In dit boek staan meer dan 25 prachtige taartdecoraties, figuren en minitaartjes.

1204

Door Harmke Smit – Maisie begint met bijna 30 pagina’s informatie over het werken met rolfondant, het modelleren, recepten, bekleden en stapelen van taarten. Er worden veel tips gegeven met stap voor stap foto’s. Met name het maken van dieren, hoofden en gezichten van fondant wordt uitgebreid beschreven. Daarna volgen de projecten.

Elk project wordt tot in detail uitgelegd en begeleid door veel foto’s. Maisie geeft ook richtlijnen voor gewicht en afmetingen van de fondant. Dit is voor de beginners onder ons zeer prettig. De thema’s variëren van Rock-‘n-roll tot Vaderdag. Elk thema bevat ook een leuk extraatje; minicakejes die voortborduren op het project. De originele (Engelse) versie van dit boek heet “Cakes for men and boys”. Het is ideaal voor het maken van taarten voor de kleine en grote stoere jongen. Met dit boek ben je verzekerd van een voortreffelijk eindresultaat: een origineel, karakteristieke feesttaart met veel humor.test_Stoere Taarten.jpg


Titel: Stoere taarten
Auteur: Maisie Parrish
Uitgever: Veltman Uitgevers
ISBN: 9789048305995
Aantal pagina’s: 128
Aantal recepten: 7
Aantal projecten: 7
Taal: Nederlands
Adviesprijs: €12,50
Moeilijkheidsgraad: uitdagend