How to video CookieSalon: Vlinder

2564

Met CookieSalon’s persoonlijke koekjes op maat wordt het wel heel speciaal!

Even voorstellen: Irene Westerhuis, eigenaresse CookieSalon

“Sinds ik in 2008 in Monteverde, Costa Rica het schattige ‘Stella’s bakery‘ tegenkwam was ik verkocht. Midden in de jungle at ik de lekkerste baksels na dagenlang rijst en bonen. Daar krijg je toch een glimlach van op je gezicht! Hier is mijn fascinatie voor bakken begonnen. Ik wist zeker dat ik hier ooit mijn beroep van zou maken.

Na het volgen van de opleiding Culturele Antropologie en Ontwikkelings-sociologie heb ik een aantal jaren in de zorg gewerkt. Dit heb ik met liefde gedaan, maar kon mijn fascinatie voor bakken, creativiteit, oog voor mooie dingen en mijn ondernemerschap hier niet in kwijt.
In 2011 vertrok ik voor twee jaar naar Californië. In LA heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Royal Icing en het decoreren van taarten en koekjes. Ik vond het prachtig om te zien dat je van koekjes kunst kan maken. Je kunt letterlijk alles maken wat je wilt. Na het volgen van diverse cursussen en heeeeeel veel oefenen ben ik CookieSalon gestart. Met CookieSalon valt alles voor mij samen. Ik bak en decoreer met groot plezier en hoop dit ook voor jou te mogen doen!”

Meer weten?
Op cookiesalon.nl vind je informatie over hoe je koekjes kunt bestellen. Koekjes zijn te bestellen vanaf 30 stuks in de formaten Medium en Large en in verschillende detailniveaus. Van eenvoudig tot super gedetailleerd. Alle koekjes worden met de hand gemaakt en vers gebakken en zijn standaard verkrijgbaar in de smaak amandel met een vanille icing. Bij het versturen worden de koekjes individueel luchtdicht verpakt en geseald in een transparant zakje, waardoor ze 4 weken vers blijven. Voor een meerprijs van € 0.15 per koekje worden de zakjes verpakt met feestelijk lintje en stickertje.

cookiesalon.nl
facebook.com/CookieSalon
instagram.com/cookiesalon
pinterest.com/CookieSalon