De Cupcakeclub

1312

 

De Cupcakeclub – De Verdwenen Taart

Het schoolplein moet vernieuwd worden. De leerlingen proberen te helpen door zo veel mogelijk geld in te zamelen. Zilver en haar vrienden gaan cupcakes bakken  en verkopen. Een groot succes! Op de slotavond houdt de school een veiling voor alle ouders. De club maakt voor deze avond een supergrote taart van cupcakes. Het wordt het hoogtepunt van de veiling. Maar dan is de taart plotseling verdwenen!

 

 

 

De Cupcakeclub – Het Geheime Recept (deel 1)

Zilver is jarig en geeft een cupcakeparty in de bakkerij van haar vader. Er gaat van alles mis, maar de cupcakes zijn gelukkig superlekker! Zilvers vader verkoopt de versierde cakejes in zijn winkel. Het wordt zo’n groot succes dat hij het recept vraagt. Maar… dat weet niemand meer precies. Zilver besluit haar vader te helpen. Samen met haar vrienden richt ze De Cupcakeclub op. Ze bedenken en bakken de mooiste cupcakes die een speciaal plekje krijgen in de winkel. De recepten houden ze geheim… maar of dat lukt?

Meer informatie over de boeken van De Cupcakeclub, recepten, weetjes, en een leuke wedstrijd vind je op de site.

Marion van de Coolwijk schrijft al 25 jaar kinderboeken en heeft een boekenkast vol met haar werk. Marion heeft haar eigen instituut, Kind in Beeld, waar ze kinderen met leesproblemen begeleidt.

Uitgever: De Fontein Jeugd

 

Voorplat_DeCupcakeclub_AOmslag_DeCupcakeclub_DeVerdwenenTaart_HR