MjamTaart 57 (ook online)

1246

Tijdens de warme zomerdagen heb je misschien niet veel in de keuken gestaan. Maar nu de herfst er weer aankomt, kun je de bakspullen weer allemaal tevoorschijn halen!

In deze nieuwe uitgave gaan we onder andere aan de slag met een stapeltaart in herfstsfeer met oranje lampionnetjes en maken we een griezelige spookjestaart voor Halloween. Ben je na de zomervakantie weer op zoek naar wat meer gezondere opties? Die kom je in deze uitgave ook zeker weer tegen!

Koekjeskoningin Ellousia (van de foodblog Ellouisa Cooking) bundelde maar liefst 100 koekjes in haar nieuwe boek. Of ze zelf ook al deze koekjes heeft geproefd, lees je in het interview. Je kunt dan ook gelijk aan de slag met drie van haar recepten. 

Tot slot hebben ook nog leuk nieuws: de MjamTaart Kerstspecial komt er weer aan! Een extra dikke uitgave vol zoete inspiratie voor de feestdagen: taarten, koekjes, cakes, desserts en nog veel meer! Wil je deze editie niet missen? Kijk dan snel op pagina 55. Abonnees inclusief specials krijgen deze uitgave automatisch thuisgestuurd.