MjamTaart 56 (ook online)

1579

Mango, ananas, kokos, limoncello… zomerse smaken die in deze uitgave allemaal terugkomen. En als de temperaturen stijgen, kunnen natuurlijk ook ijsjes niet wegblijven. Daarom hebben we verschillende ijsjes voor je verzameld, zoals de s’mores ijsjes of het Eton mess ijs met meringue, maar ook ijsjes van cake en zelfs koekjes die wel heel erg lijken op ijsjes! En wat extra leuk is: voor deze koekjes hebben we met Kim Klein Ikkink van Droomkoekjes een video tutorial opgenomen.

Verder vind je in deze editie veel inspiratie van bekende foodbloggers. Zo leert Mariette van Tuyl van Zoetrecepten je ‘gezondigen’ en deelt Marike Bol van Oh My Pie! een heerlijke glutenvrije cheesecake met mango en passievrucht. Ook kom je verschillende vegan recepten tegen, waaronder een red velvet taart en kokosslagroom.

Tot slot dagen we je graag uit deze zomer. Doe mee met de zeepaardjes challenge en verwerk een zeepaardje op je taart, cupcake of koekjes en maak kans op een ‘All you can read’ abonnement op alle creatieve bladen van Uitgeverij Scala! Lees meer over deze challenge op pagina 28, waar je ook alvast 5x zeepaardjes-inspiratie vindt.