MjamTaart 47 (ook voor tablet/iPad)

Einde jaar

1889

Het zit er weer op, 2017.

Nog niet helemaal, maar het gaat wel snel. Het gaat sowieso snel, de tijd. Als ik blader door de edities van dit jaar ben ik weer trots op allemaal. Met als uitschieter de receptenspecial. We namen een gok een andere richting in te slaan, het decoreren met marsepein en fondant los te laten en jullie lieten ons massaal weten dat helemaal niet erg te vinden. Integendeel. Nog niet eerder kregen we zoveel positieve reacties. Ook in 2018 komen we met een special vol recepten. Bekende en minder bekende, van makkelijk tot moeilijk. Een beetje zoals we kennen van Heel Holland
Bakt waar we ook recepten voorbij hoorden en zagen komen die ons niet alledaags in de oren klonken. Want dat blijft de uitdaging. Jullie trouwe (en nieuwe!) lezers blij maken met een MjamTaart waarvoor je weer even gaat zitten. Die je inspireert en aanzet tot het voorverwarmen van je oven en het klaarzetten van de ingrediënten. Die mixers laat draaien en handen laat kneden. Om te maken waarvan we steeds genieten: taart!

In deze wintereditie van 2017 vind je een heleboel winterse taarten. Ga aan de slag met een schattig geboetseerd schaatsend schaapje, maak een taart met muizen, een arreslee van koek of maak een uitgebreide sweet table! Ook lees je het allereerste interview met Hans Spitsbaard, de winnaar van Heel Holland Bakt 2017. Ook staan er natuurlijk weer heerlijke recepten in deze uitgave: een heerlijke amandelcake, smeuïge chocolate chip cookies en red velvet kerstboompjes.