Eerste blog van 2017!

Romilda's eerste blog van 2017! Ze heeft alweer heerlijke baksels gemaakt in de eerste weken van het jaar.

2237
Mijn eerste blog voor het nieuwe jaar! Voor mij een jaar vol creatieve en lekkere baksels die ik weer wil gaan bakken, ik heb nog zoveel op mijn wens lijstje staan! 2017 is voor mij begonnen met een leuke smash cake/mega cupcake voor het kleinkind van een vriendin. Die wilde ze graag in Woezel & Pip stijl.
Ik heb de cupcake bekleed met lichtblauw fondant en gevuld met verse aardbeienjam en botercrème. Opgespoten toefjes van lichtgekleurde slagroom, afgetopt met wat leuke kleine fondant figuurtjes van Woezel & Pip en op de voorkant een eetbare print. En wat was de kleine er blij mee; zo leuk! Daar doe je het toch allemaal voor?!!Ik heb een heerlijke verse Schwarzwalder kersentaart gemaakt: een chocoladetaart met kersen in gelei, daaroverheen een laagje slagroom. Ik heb alleen de alcohol weggelaten. Dan nog een laagje taart en een laag slagroom erover heen en ook slagroom op de zijkant. De zijkanten besprenkelen met chocoladevlokken en de bovenkant versieren met kersen en wat vlokken.

Smullen hoor!

Voor mijn volgende blog heb ik een superleuke tutorial gepland staan, hou het in de gaten!

Liefs en tot de volgende keer,
Romilda