Winnaar A Christmas Story Contest en sjieke mannequin met wafer paper

1599

Lieve lezers van MjamTaart!

Ik wil jullie mijn mannequin van fondant en wafer paper showen. De blaadjes en bloemetjes zijn met de hand getekend en uitgeknipt en met een pincet geplaatst. Daarna is de jurk hand beschilderd met goud. Het was een priegelwerk maar zo de moeite waard! Toen ik deze op social media plaatste, werd ik overweldigd door alle reacties, wauw! Het leuke daarvan is, is dat ik nu ben uitgenodigd een tutorial te maken die in mei gepubliceerd zal worden. Hoe gaaf is dat! Ik ga er dus gewoon nog eentje maken. 🙂

 

 

 

Afgelopen zaterdag kreeg ik het heugelijke nieuws dat ik 1ste plaats heb gekregen bij ‘A Christmas Story Contest’ (zie eerder blog) met mijn 3D kerst-rendier hoofd. Mijn hart maakte een sprongetje toen ik het las en mijn lichaam een dansje. Woehoe! Ik ben zeer vereerd en wat een top begin van het nieuwe jaar!

Liefs en tot de volgende keer,

Romilda