Win een Philips Airfryer mét bakaccessoire!

3
1553

In MjamTaart 57 lees je hoe je de prachtige Red Velvet Roos van Philips Chef Martin Senders maakt in de Airfryer. Wil jij ook aan de bak met de Philips Airfryer? Vul dan snel onderstaand formulier in en maak kans op een Philips Airfryer XXL mét bakaccessoire.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

3 REACTIES

  1. Ik sta telkens weer versteld wat sommigen toch een kunstwerk kunnen maken. Gewoon prachtig en nog lekker ook.
    Ik doe graag aan deze super winactie mee. Kan ik ook lekkere dingen uit proberen.

  2. Wat een fantastische Airfryer, kan ik van alles in bakken.
    Lijkt mij geweldig om te hebben.
    Lekkere gezonde patatjes eten met mijn kleinkinderen, heerlijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here