Whoopies

Whoopies. Ik had er al wel van gehoord, maar ik had ze nog nooit zelf gemaakt of geproefd. Ik was dus reuze benieuwd wat dit boekje mij te bieden had.

1135

Door Nicky Tenthof van Noorden – Het boek is verdeeld in vier delen; praktische tips, choco whoopies, whoopies met vruchten en whoopies voor fijnproevers. Bij elk recept staan de ingrediënten in mooie kolom, zo kon ik precies zien wat ik allemaal nodig had om de citroen – lemoncurd whoopies te maken. De beschrijving is goed te volgen. En bij elk recept staat een foto, zodat je kan zien hoe het eindresultaat er uit komt te zien.
Het beslag moet 20 min. in de koelkast. Dat vind ik jammer, want ik ga graag gelijk door. Maar wel noodzakelijk want het beslag is van structuur veranderd. De baktijd is daar in tegen kort; 8 -10 min. Ik heb gebruik gemaakt van een whoopiebakvorm, hoewel het boek zegt dat het gewoon op bakpapier op een bakplaat kan. De whoopies waren heerlijk van smaak.
Conclusie: Leuk boek met gevarieerde recepten om eens een keertje iets anders op tafel te zetten.

 

 

 

 

 

 


Titel: Whoopies
Ondertitel: zoet-zoet-zoet
Auteur: Abi Fawcett
Uitgever: Good Cook Publishing
ISBN: 978-94-6143-066-3
Aantal pagina’s: 73
Aantal recepten: 37
Taal: Nederlands
Adviesprijs: €8,95
Moeilijkheidsgraad: makkelijk