Wedstrijden en taart!

1711

Lieve lezers van Mjamtaart!

Wat gaan de dagen toch hard voorbij! In de aanloop voor de Cake & Bake Experience in maart zijn nog een hoop dingen te doen en te regelen, en dan vliegt de tijd echt! Ik heb net mijn eerste wedstrijdstuk klaar. Ik vind hem zo gaaf geworden! Heb nog even geduld, het resultaat volgt over een paar weken! Daarnaast ben ik natuurlijk ook bezig met de voorbereidingen voor de workshop op de beurs, waar ik ontzettend naar uitkijk. En inmiddels ben ik al weer bezig met het volgende wedstrijdstuk voor de Great British Cake Decorator 2018. De deadline nadert snel en ik moest toch echt gaan beginnen!

 

 

Wat staat er nog meer op de planning? Nou.. nog een wedstrijdstuk voor de Cake & Bake Experience, een ander wedstrijdstuk voor ACADA Autstralië (april) en een hele leuke collab! Oja, en had ik het wedstrijdstuk voor Cake & Bake Essen al vermeld? Kortom, veel te doen in te weinig tijd!

                     

Ik mocht afgelopen week nog een mooie taart maken voor een meisje dat 5 jaar werd. Hoe ontzettend leuk is het weer geworden, ik had er echt plezier in deze te maken! Deze mooie taart was gevuld met jam en botercrème en bestond uit meerdere lagen.

Ik heb nog een chocoladebiscuit mix mogen ontvangen van In For Cake. Dat is de formule die ze ook gebruiken bij onder andere bruidstaarten voor de Van der Valk Hotels! Ik ben dus enorm benieuwd en zal nog even ergens een gaatje moeten vinden om hier iets lekkers mee te gaan maken. Het resultaat zal ik snel delen 🙂

Liefs en tot de volgende keer,

Romilda