Varkens in de modder

Deze “varkens in de modder taart” stond al heel lang op mijn verlanglijstje om te maken. Eindelijk was het dan zo ver.

3230

Door Miranda Hoogeveen- Ik had me op internet flink voorbereid op het maken van deze nieuwe uitdaging, maar toch had ik me vergist in de tijd die de chocolade room nodig had om in te dikken. Ik stond om 00:00 uur nog in mijn keukentje, voor het mooie had ik nog langer moeten wachten (lees op moeten blijven) want de room had iets dikker moeten zijn. Te dunne room loopt van de taart af, dus ik moest wachten! Ik hoop dat ik hem vaker mag maken, dan worden ze nog mooier! De cake is voor het mooie ook iets te hoog, ten opzichte van de KitKat’s. Hoe schattig zijn de varkentjes. Toch onwijs blij met het resultaat van deze ‘Varkens in de modder’! Voor degene die hem ook willen proberen; ik heb het recept van Koopmans.