Twix Teckels en Skittles Cupcakes

Ik zag een keer een leuk idee voorbij komen op het internet en ik dacht: “dat wil ik ook eens maken!” :)

2674

Door Romilda Fraterman – Dus heb ik mij zoet gehouden door Twix teckels te maken! Dit zijn teckels gemaakt van Twix repen en wat fondant. Zijn ze niet schattig geworden?

Ook heb ik het Cake Masters magazine cadeau gekregen, kan ik weer heerlijk bladeren en lezen! Wat kan ik toch altijd uitkijken naar een paar uurtjes bak inspiratie. Dankzij oa. MjamTaart, het Cake Masters magazine, verschillende bakboeken en filmpjes “you can never learn enough!” zeg ik altijd maar.

Voor een collega op het werk heb ik nog hele vrolijke Skittles cupcakes mogen maken. Er zitten Skittles in de cupcake en ze zijn versierd met een gekleurde toef van alle Skittles kleuren en nog wat losse Skittles er bovenop. Leuk hoor, en verrassend lekker!

Al met al heb ik mij weer heerlijk vermaakt, zalig!

Liefs en tot de volgende keer!
Romilda