In de top 10 van de Great British Cake Decorator 2017 competition!

1054

Afgelopen juni kon je je inschrijven voor de Great British Cake Decorator competition. Ik heb na even twijfelen een gokje gewaagd en mijn taart ingediend.

Een paar maanden was het stil en heb ik het ook stil gehouden (moeilijk!).

Maar nu ontving ik afgelopen week bericht dat ik bij de top 10 van de competitie zit! Ik kon het gewoon haast niet geloven… wauw wat een eer! Stiekem ook wel een beetje trots. Nu blijkt dat er nog gestemd moet worden voor de winnaar.

Er zijn mooie creaties, maar ik doe toch een poging. Ik zou het natuurlijk SUPER op prijs stellen als jullie mij willen helpen door te stemmen op de foto die jullie hier zien en meedoet aan de competitie: mijn sneeuwuil!

Er zal ook nog een stukje in het Cake Decoration & Sugarcraft magazine komen, wordt vervolgd!

Stemmen kan hier.
Dank, liefs en tot de volgende keer!
Romilda