Terugblik 2017, op naar 2018!

met leuk recept!

1537

Koekjes maken is zo niet mijn ding! Maar ik had een uitstekerset van een woonwagentje en die wilde ik voor het eind van het jaar toch eens geprobeerd hebben. Met enig doorzettingsvermogen en hier en daar een vloek heb ik het toch maar gedaan…

En dit is het resultaat geworden:      

Ik heb ook meegedaan aan de wedstrijd  ‘A Christmas Story’ en dit is mijn inzending. De uitslag volgt nog, spannend hoor! Ik heb een realistisch rendier gemaakt met snoepstokjes op zijn gewei. Ik ben er bijzonder trots op.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het jaar 2017 zit er alweer bijna op. Een jaar waarop ik terug kijk met een trots gevoel. Ik heb veel mogen bereiken en zoveel leuke mensen mogen ontmoeten. Leuke beurzen bezocht, leerzame workshops gevolgd, inspirerende ideeën opgedaan, aan wedstrijden deelgenomen, in interviews en tijdschriften gestaan, aan gave collaborations mogen deelnemen. Mijn gewonnen tegeltje van ‘Smaakt naar meer’ (HHB), de foto’s, certificaten, en lieve berichtjes van trouwe fans en bekenden zorgen ervoor dat ik 2017 met een heel positief gevoel afsluit; op naar een nieuw jaar vol bakplezier, ideeën, recepten, tutorials, bekenden en onbekenden, beurzen, collaborations en nog zoveel meer…
Ik wens iedereen hele fijne gezellige dagen toe en een spetterend 2018!

En om goed af te sluiten deel ik hieronder nog het recept van een Nutella kerstboom; leuk voor op tafel tijdens de kerst en super easy om te maken!

Merry Christmas!

 

Neem 8 vellen bladerdeeg en snij er 2x een kerstboom uit.
Leg 1 boom aan de kant en bestrijk de andere met Nutella pasta. Leg de 2e boom er bovenop. Snij de zijkanten in zodat je reepjes krijgt. Draai de reepjes. Bestrijk de boom met ei. Plaats 15 minuten in de oven op 220 graden. Bestrooi met poedersuiker als de boom is afgekoeld.

Liefs en tot de volgende blog,
Romilda